Tuva Johanne

Hei!

Jeg er en 15 år gammel jente, bor i nærheten av Oslo og går i tiende.

La meg si litt om navnet mitt først. Jeg heter egentlig Tuva Johanne, men alle kaller meg bare for Tuva. Men saken er; bestevennen min heter Tuva, det går en Tuva til på trinnet mitt OG jeg kjenner to Tuva'er til fra dansinga. Derfor foretrekker jeg egentlig for å bli kalt Tuva Johanne. Nok om navnet mitt, haha!

Jeg driver med tusen forskjellige ting på fritiden, men skulle gjerne hatt litt mer tid til å gjøre enda mer. Da jeg gikk i 2.klasse, meldte mamma meg på noe kalt 'Dansespretten', og etter det har det vært umulig å slutte, for dans er noe jeg elsker. Jeg er instruktør ved et danseverksted, hvor jeg også danser i en gruppe - er kjempe gøy!

Andre ting jeg har lagt min elsk på er fotografering, piano, musikk, skriving, scrapbooking, klær og sminke - noe dere vil se en del av på bloggen min.

Å, kom på èn ting til. Grunnen til at bloggen min heter Tuve, er; først og fremst fordi jeg satt der og prøvde å tenke ut et kult navn i en EVIGHET, men så kom jeg da på Tuve. Mamma kaller meg for Tuve av og til, skjønner dere. Så... that's it!


Kamera

Kameraet jeg bruker er Canon Eos 1000d, og er et ganske ok kamera til nybegynnere. I tillegg har jeg kjøpt meg et objektiv, nemlig Sigma 70 mm Macro, og etter jeg begynte å bruke det har bildene mine blitt mye bedre synes jeg.

Blir som de fleste utrolig glad for respons, gjerne også konstruktiv kritikk! :-) (da blir jeg kjempe glaaad)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits