Winter wonderland 1

Tiden som er nå er bare helt fantastisk. Om morningen, etter jeg hadde pakket meg godt inn med skjerf, flere lag med klær, parkasen strammet inn så mye at jeg så ut som en eskimo, gikk jeg ut i kulden og oppdaget noen centimeter med snø! Gåturen til bussen ble noen hakk bedre da jeg kunne høre knitring under skoene når jeg gikk, og da jeg kunne skli ned bakkene (woho!). Og stemningen da jeg gikk hjem, dere - den var fantastisk, den. Nå skal jeg prøve å beskrive den så godt som overhode mulig:
Himlen var helt klar og litt lyseblå, sola skinte i snøen og fikk den til å glitre litt ekstra, jeg kunne lukte en svak bål-lukt av noen som fyrte, forbi meg gikk glade barn med akebrett, langs veien sto flere litt eldre menn og måkte oppkjørselen, lufta var kald og frisk å puste inn, det kom en nesten usynlig liten røyksky da jeg pustet, og da jeg var på toppen av alle bakkene og så ut, så jeg noe som virket som et bilde tatt rett ut av et eventyr. Fantastisk!

Da jeg gikk hjem, gikk jeg veldig kjapt, for jeg måtte bare ut og ta bilder med en gang jeg kom hjem! Det kommer en del 2 også :-)
Hva synes du om bildene? Kjente du igjen stemningen jeg beskrev?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits