Første dagen i Paris

I går kveld kom jeg hjem fra en fantastisk helg i Paris. Jeg har opplevd utrolig mye på få dager - vært skikkelig turist, altså! Paris er et sted jeg skal tilbake til, det var så utroolig fint! Jeg kan virkelig forestille meg å bo der en stund.
Nå har jeg overført alle bildene, som ble totalt 940 bilder. Så nå kommer det flere innlegg fremover med bilder fra Paris, men det liker vi?


V: Dette er utsiden av hotellet jeg bodde på! Hotel Belfast. Det var et ikke så stort hotell, men åh, det var virkelig sjarmerende. Spesielt frokostene - super søte! Det kommer bilder fra frokosten i senere innlegg.
H: Triumpf-buen kunne vi faktisk se fra hotellvinduet.

Første kvelden gikk vi og så oss rundt. Dette er i den berømte, lange handlegaten Champs-Elysèe. Der gikk det utrolig mye folk, men var jo litt av stemningen det da! De eneste butikkene jeg kjente til i den gata var Sephora, H&M og Zara, haha! Sephora var gedigent. Jeg skulle se etter en parfyme, men det var stappfullt med folk og sykt høy musikk, så det ga jeg opp. Og plutselig begynte betjeningen å danse til 'sexy and i know it' - haha, jaja, var litt gøy og da.

Dette var første gangen jeg så Eiffeltårnet. På ekte. wææ, det var sykt!

Kl 8 begynte hele tårnet å blinke, noe som var helt fantastisk å se på. Alle rundt begynte å klappe og juble, så den stemingen var virkelig en opplevelse i seg selv.

Dette var litt av dag 1 i Paris! Gled dere til resten kommer - det gjør jeg ihvertfall :-D

Hva synes du om bildene?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits