Tour Eiffel

Dag 2 i Paris. Dette var den fineste dagen tror jeg! Vi startet den klokka 9 med herlig frokost på hotellet:


Ah ♥ Ferske, croissant-lignende rundstykker og baguetter. Det til høyre er små søte krukker med syltetøy, noe jeg synes var helt nusselig. Dere kan også se en yoghurt der.. den var 100% naturell, så man fikk med litt sukker til å blande med. Haha, det var ikke noe godt. Merkelig tradisjon. 


Kvelden før, da vi var under eiffeltårnet, var det milelang kø til heisen opp. Men vi dro tilbake for å sjekke, og joda, køen var like lang. Men så fant vi ut at det var en annen kø der, nemlig køen til trappene. Jupp, du hørte riktig, vi gikk opp Eiffeltårnet. 600 trappetrinn! Gikk overraskende bra - men det var helt sykt høyt ned, og selvom det var vegger rundt, ble jeg skikkelig skjelven og svimmel der oppe. Og dessverre feiga jeg ut, og turte ikke dra helt til toppen. Men vi var på midten da! Fantastisk utsikt.

Da vi kom ned igjen (da jeg var nærme ved å kysse bakken), satt vi oss på gresset i parken ved tårnet. Elsker parklivet! Akkurat da, når vi satt der i sola, hadde jeg et skikkelig 'perfect-moment' - seriøst, det var virkelig herlig.

Hva synes dere?

Én kommentar

Ingrid

27.03.2012 kl.21:11

Ååh, herlig! Paris er nyydelig

Skriv en ny kommentar

hits