Rolig

I dag på skolen tok vi klasse- og portrettbilde! Det årlige styret med sminking, retting av hår og øving på smil. Jeg kan opplyse om at jeg ikke er en av de to første, men smileøving var jeg med på, haha. "Skal jeg smile med tenner?" "Er dette for mye?" "Var det sånn?" Haha, neei - i år bør det bli bra, altså! Hvert år kommer jeg med et ferdig-øvd ok smil, men så ødelegger fotografen det med grimaser som resulterer i et hysterisk latter-glis fra min side. Skjedde i år og, skjønner dere, men tror ett av de fem bildene ble presentable. Så nå er det bare å vente i spenning! kghoirenfpowrh, det er bare et bilde...

Over til noe annet - se hva pappa fikk til bursdagen sin! Jeg ble nesten like glad som han, jeg - kanskje mer, til og med. Den er så fantasisk. Man åpner opp et lokk, legger inn en kapsel, fyller i vann og trykker på den store knappen, og voila; en kopp fylt med rykende og deilig sjokolade-terapi!

Så jeg har hatt en rolig kveld med kakao, engelsk presentasjon som jeg skal ha i morgen (om Amelia Earheart!) og Det Nye. Deilig!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits