Hjemmelaget hårkur

Heerlig med ferie! Dagen i dag har vært ganske daff med mye innekos. Men jeg fikk endelig gjort det jeg har tenkt på en stund, nemlig å lage hårkur! Så jeg googlet litt rundt, og fant etterhvert en som skulle inneholde egg, olje og agurk. Omnomnom, herlig. Glemte såklart å ta bilde av den fine guggen, men tror nok jeg sparte dere for litt der, altså.
Yack, her ser dere agurkbitene.
Haha, man ser jo egentlig ingen spesiell forandring. Men håret ble faktisk mye mykere og luftigere!

 Så dette innlegget går altså under kategorien Anbefalinger. Dette er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre hver uke liksom, men jeg merket litt bedring! Men et lite tips; dropp agurken, den var virkelig bare unødvendig og irriterende.

Lagd hårkur før?

A walk to remember

I dag er det siste skoledag før vinterferien, men jeg har visst tatt ferie allerede, jeg. Var hjemme fra skolen i går, og er det i dag og. Æsj, er ikke noe gøy å være syk!

Det eneste som kan være litt deilig når man er syk, er at man kan krype opp i sofaen under et teppe med en kopp varm saft og en fin bok med god samvittighet.
Leste ut denne i går, og da jeg lukket boka satt jeg igjen med tårer i øynene, men også en liten "good-feeling". Nicholas Sparks skriver utrolig bra og fint og vakkert og romantisk - skulle nesten ikke trodd han var en nesten 50 år gammel mann! Gleder meg til å lese de andre bøkene av han. Så om du er en person som elsker søte, romantiske bøker med en liten smule klisjè... anbefales den sterkt!
Har du lest noe av Nicholas Sparks?

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits