NY BLOGG

www.tuvaj0hanne.blogg.no

nå har jeg hatt tuve en god stund, og jeg er veldig klar for en ny start! vi får se hvordan det går på den nye, så følg meg gjerne videre lesere! :-)

Sweet sixteenBursdag-barnet! Jupp, i dag er jeg 16 år. Må si jeg ikke føler meg noe annerledes. Men jeg har hatt en super dag! Startet med at jeg ble vekket med bursdagssang, gaver og kake - noe som er kjempe fint som alltid. Så ble jeg hentet av pappa for å dra til biltilsynet for å ta moped teoriprøven. Gud, som jeg gruet meg! Men det gikk supert! 3 feil av 5 mulige. Var ubeskrivelig deilig å se dette poppe opp på skjermen: "Gratulerer, du har bestått"! Såååå...


posing med babyen miiin ♥ I dag har jeg scootret rundt omkring - tatt litt ekstra omveier :-) kjempe gøy!


Og se hva jeg fikk av lillesøs... coldplay & lidolido ♥ love! beste lillesøsteren i verden altså!!

LidoLido konsert!

Hei! Hadde alle en fin kveld i går, enten hjemme eller ute? Jeg ville nok normalt kost meg hjemme i sofaen, men i går dro jeg faktisk ut med noen venner på et arrangement der det skulle være kino, mat og konsert med..... LidoLido! Herregud, det var sinnsykt bra! Han danset, hoppet og gjorde masse rart hele tiden, noe som var utrolig morsomt å se på, haha. Sto nesten på første rad! Og smilet hans da... litt betatt jeg ♥ Dere som ikke allerede har hørt den høre Turn up the life - gladsang deluxe!

Vært på konsert med LidoLido før?

En dag full av sommerfølelser

Denne fine lørdagen har jeg tilbragt med Live. Har vært strålende sol, og jeg hadde den følelsen av at det var sommer og ferie! Håper det varer lenge fremover - er jo tross alt bursdagen min snart :-):-)
Standard cafè-maten; innbakt kylling og stekt ris, yum. Går aldri lei!! Live spiste nudler og biiiiff


Is påvei hjem, yum x2


Etter cafè handlet vi inn litt ingredienser til kjeksene vi skulle bake. Dette er "S'mores" - litt brownie-aktig med mashmallows inni og rullet i kjeks. yum x3! De andre vi lagde var oreo- og sjokoladekjeks. De inneholdt hvit og lys sjokolade OG oreokjeks. Her liker vi sjokolade!!


Nam! glad over at de smakte godt


Dette er en kjeks etter... en aanelse kvalm her, ja. haha, skikkelig mettende!

Har dere hatt en fin dag?

Tid for fredagskooos

Ubeskrivlig deilig med fredag! Jeg dro fra skolen i gymtimen i dag (mohah) for å øvelseskjøre scooter på parkeringsplass. Uæh, er så sykt gøy! Neste uke skal jeg ut i trafikken, så nå må jeg vel begynne på teoriboken snart kanskje. Noe jeg er skikkelig spent på er rundkjøringene!I kveld har jeg kost meg med tacoen, og også jordbær, is og ananas! omnom

ha en fin fredagskveld videre!

Nu

har jeg det suuuupert her jeg sitter i senga med norskbøkene og øver til prøve om språkhistorie! Neida, det var ironi, heh. Spiser også ananas på boks, noe nytt jeg prøvde i dag. NAM! Meeeer!Fortell meg hva dere gjør daa! Regner med dere gjør noe litt mer interessant - eller? :-)

Beautiful favorite


Jeg elsker dette smykket! Enkelt, men spesielt, søtt og utrolig fint. Fikk det til jul for noen år siden, og dette er jo ikke akkurat noe man går lei av! Loove it!

Nå har jeg nettopp kommet til mamma og pakket ut bagene. Jeg pleier ganske ofte å være så lat at det ender i at jeg lever i en bag, men prøver å bli bedre på å pakke ut, haha! I stad var jeg altså på mopedkurs, men det var bare teori i dag. På fredag skal jeg kjøre på parkeringsplass, så blir det ut i selveste trafikken !! Lille meg der ute... neida, tror det skal gå bra. Pappa var med meg på en tom parkeringsplass på søndag og øvde litt på scooteren - og det er jo såå gøy! Gleder meg kjeempe masse til å kunne kjøre!

Andre som skal ha/har scooter?


ikke at noen av dere sitter og pirke-titter på bildene, men jeg vet at jeg har tryllet bort føflekken på det øverste bildet, altså, haha :-)

PinkMandag igjen! Nå går jeg rundt med knæsj rosa neglelakk, noe jeg i starten ikke likte så godt. Men nå synes jeg faktisk det var litt fint! Neglelakk fresher opp hverdagen så mye synes jeg! Små gleder ♥

Litt rart, men er omtrent alltid i godt humør på mandagene!

Nå skal jeg egentlig ikke sitte her foran skjermen, men straks gå ned til trafikkskolen. Skal nemlig på mopedkurs! Kan fortelle mer om det senere. Ha en fiiin mandag! utropstegnutropstegnutropstegn

21. april


I dag har jeg vært på Egon's med pappa og lillesøs og spist det herlige over! Tacosalat, nam ♥

Vi spilte også bowling! Haha, kom på 2. plass - slo til og med pappa (med ett poeng, da... og gjerde).

Hva har dere gjort i dag?

GårsdagenI går etter skolen var jeg på en utrolig koselig kafè med Tuva og drakk kakao med krem! Det var kjempe deilig med helg etter den uka med masse greier å gjøre. Jeg kjøpte også Breaking Dawn på dvd! Så var Tuva så snill og ba meg på overnatting, så da koste vi oss med taco og twilight. Fiiin fredag var det!

Rolig

I dag på skolen tok vi klasse- og portrettbilde! Det årlige styret med sminking, retting av hår og øving på smil. Jeg kan opplyse om at jeg ikke er en av de to første, men smileøving var jeg med på, haha. "Skal jeg smile med tenner?" "Er dette for mye?" "Var det sånn?" Haha, neei - i år bør det bli bra, altså! Hvert år kommer jeg med et ferdig-øvd ok smil, men så ødelegger fotografen det med grimaser som resulterer i et hysterisk latter-glis fra min side. Skjedde i år og, skjønner dere, men tror ett av de fem bildene ble presentable. Så nå er det bare å vente i spenning! kghoirenfpowrh, det er bare et bilde...

Over til noe annet - se hva pappa fikk til bursdagen sin! Jeg ble nesten like glad som han, jeg - kanskje mer, til og med. Den er så fantasisk. Man åpner opp et lokk, legger inn en kapsel, fyller i vann og trykker på den store knappen, og voila; en kopp fylt med rykende og deilig sjokolade-terapi!

Så jeg har hatt en rolig kveld med kakao, engelsk presentasjon som jeg skal ha i morgen (om Amelia Earheart!) og Det Nye. Deilig!

Oslotur

Dette har vært en super dag! Jeg har hatt fri fra skolen, så det var kjempe deilig å starte langhelgen med en dag i byen med Camilla. Var ikke stekende sol som jeg håpet på, men idyllen var der likevel når vi satt på Aker brygge og spiste is og gikk opp og ned i Karl Johan! Jeg hadde ikke egentlig planlagt å shoppe veldig mye, men det ble litt likevel - og jeg er super fornøyd! Dro med meg kameraet da så klart:


En veldig påtrengende måke på jakt etter MIN is!


Monki! Åh, utrolig fint butikk!

I prøverommet da, så klaart


På Wayne's og drakk kaffe og kakao ♥

Hvordan har deres dag vært? :-)  nå er det fredagskooooos

#denfølelsen

Det er torsdag, jeg er ferdig med rle-prøve og det er langheelg! Så nå skal jeg bare late som om det er langhelg uten noe skolestress litt til, før jeg må begynne å tenke på den vanskelige naturfagsprøven som er på tirsdag... men den tid den sorg!

Ahh, utrolig hvor mye èn ekstra fridag påvirker humøret. Hva gjør deg glad akkurat nå?


meg i dag - glaad

Come, let us have some tea and continue to talk about happy things


Ah, hva er vel bedre enn å hoppe under dyna med en fin bok og 'a nice cup of tea'?

...

Er det èn ting jeg irriterer meg grenseløst over, er at jeg ikke klarer å drikke te. Jeg aner ikke hvorfor, det er bare noe med smaken som ikke funker for meg. Åhrhrlklksgj, jeg vil jo like te! Det er så koselig ♥ Som dere ser, gjorde jeg mitt 1024020 forsøk i kveld med tranebær-te og 5 skjeer sukker. Niks. Sukk.

Liker du te? En god te å anbefale kanskje? Won't give up!!!

INSTAGRAM

Weey, instagram for android!

tuvajohanne - følg meg! :-D

The Hunger Games

Nok en dag med strålende sol. Herlig! Det er jo påskeferie nå, og jeg nyter det til tusen. Hittil har jeg bakt oreokake, spilt sims, hatt overnattingsbesøk av Mathilde, gått en lang tur, spilt enda mer sims, spist is og bare slappet av...

I dag:har jeg lånt lillesøs sin sparkesykkel, og har sparket rundt i sola.

Nå skal jeg på kino med Mathilde og se The Hunger Games! Ah, ferie ♥

Ferdig med nynorsk!

Nå sitter jeg på biblioteket, nesten alene her tror jeg, og spiser innbakt kylling og stekt ris. Ble ferdig med nynorsktentamen kl 12, noe som var kjeeempe digg!Jeg kjøpte også en pakke påskeegg - årets første!Ah, himmelsk ♥ Så nå skal jeg bare sitte her og feire litt mer for meg selv, før de andre kanskje kommer etterpå. Super dag! Hva gjøør dere?

To fantastiske innkjøpEt par nye converse! Endelig! Nå kan jeg bytte ut mine gamle, slitte røde, med perfekte nye og rene grå. Nå skal jeg bare nyte hvit-fargen, for om noen uker er de vel like grå som resten av skoene, haha.Canon 50mm f. 1/8! Jaaaa! Dette objektivet har jeg tenkt lenge på å kjøpe, men har vel vært lat eller noe. Er jo så billig og! Det øverste bildet er tatt med det - ah, elsker det. Får ihvertfall testet det mye der jeg reiser i morgen!Så nå er jeg superduperglad. Det er sol, helg for meg, og jeg skal straks på dans.

Liker dere innkjøpene?

Det siste fra mobilen #2En stund siden sist nå! Og siden da har jeg spist årets første is, og plukket årets første hestehov! Da er det definitivt lov til å si at det er vår. Jeg har også hatt en litt nervepirrende naturfagstime (liker ikke smell og store flammer, men nok om det) og skole ellers. Ja, også har jeg spilt mye wii  i pysjbuksa som dere ser, for har også vært syk.

De to siste bildene er fra i dag da jeg var i Kongsberg og sto på slalom med skolen! Og spist pølser, da, haha! Herlig vær, herlige venner - en herlig skoledag ♥

Hva har dere gjort i dag?

Dagen

Om kvelden, etter en varm dusj, på en tirsdag, er det skikkelig deilig å hoppe (bokstavelig talt) inn i pysj-buksa og krype under dyna og se på frustrerte fruer. Skikkelig teit, men skikkelig underholding! Uansett, så har det vært en bra dag, selvom jeg har stresset litt rundt omkring. Dere vet (haha, hvor mange ganger har jeg nå fortalt om tirsdagene mine?), har både pianotime og dansetrening.

Ellers, har jeg blitt skikkelig hekta på et spill kalt Draw Something. Så hvis du vil tegne mot meg, legg til tuvajohanne daaaa :-D

Akkurat nå

Akkurat nå sitter jeg her:og øver til samfunnsfagsprøve. Ser så vidt hva jeg skriver her jeg sitter, så beklager skrivefeil, haha! Er stråålende sol, sitter i shorts, med et glass saft, så da er det faktisk ikke så ille å måtte pugge seg gjennom nesten 50 sider om den kalde krigen.Ah, herlig. Men nå får jeg fortsette lesingen, og etterpå blir det dans! Ganske bra torsdag! Sol hos dere?

Tirsdag full av vår

Hatt en fin tirsdag? Det har jeg, selvom tirsdagen er dagen da jeg gjør noe hele dagen. Ikke for å snakke om været, men la oss snakke om været! Det påvirker meg utrolig mye føler jeg - er så deilig at det er lyst når jeg går ut døra tidlig om morningen, og også langt ut på kvelden. Gjør også skoletimene en smule lettere når rommet er lyst opp og det kommer frisk luft inn vinduet. Alt blir rett og slett bare lettere, og jeg blir så mye mer glad, jeg! Sånn med dere og? Vår er den beste årstiden, mener jeg.Haha, målet er å poste minst ett innlegg hver dag, så derfor blir det litt snikk-snakk, k9z

Det siste fra mobilenBilder tatt med mobilen de siste ukene!

Kakao med krem-bildene er fra i dag da jeg var på cafè med mamma en tur etter skolen. KREM ♥ Koselig!

Hva har dere gjort i dag?

LatelyI går var jeg på kafè med lillesøs som dere ser over der. Senere var jeg på overnatting hos Mathilde med hjemmelaget pizza, film og masse prating ♥ Kost meg!

Hva har dere gjort i det siste?

Onsdag

I dag har jeg tatt toget til Moss, og vandret rundt i omtrent hele byen sammen med mamma og lillesøs. Var først en tur på Fretex - første gangen! Hadde litt vel høye forhåpninger til hva jeg ville finne der, men jeg kom ut med to jakker, som jeg forresten kan vise dere i morgen. Er veldig gøy å gå på skattejakt i en bruktbutikk - man vet jo aldri hva man kan finne. Kanskje man finner et gammelt, fint plagg som ingen andre har!

Etter Fretex, dro vi på kino og så en film som jeg ikke husker navnet på akkurat nå heh. Var ihvertfall en kjempe søt japansk tegnefilm.

 
Har du kjøpt noe på Fretex før?

Fastelaven

Jeg begynner endelig å bli bedre, så heldigvis kunne jeg smake fastelavensbollene vi bakte i stad!Omnomnom... Andre som spiser fastelavensboller i dag?

Bloglovin'

bloglovin

Wihu, endelig har jeg registrert meg på bloglovin. Sent ute, sier du? Følg meg om du vil!

Søndag

Bobblebad + snøbading + ansiktsmaske + Tuva og Mathilde + tortillas + kakao + smoothie + film = herlig søndag!

Har kost meg kjempe masse i dag med Tuva og Mathilde ♥

Perfekt dag

I dag sto valget mellom skitur og daffedag med Vampire Diaries. Jeg var nærme ved å velge sistnevnte, men jeg kom til fornuften og pakket meg inn i ullundertøy og skjerf. Jeg merker at det er alt for lenge siden jeg har gjort noe ordentlig fysisk, for nå sitter jeg her og er stiv og støl. Men det var faktisk veldig forfriskende! Også hadde jeg jo lille klumpen til å hjelpe meg litt opp bakkene, da:  


Spoorty team!


Men nå sitter jeg altså hjemme, i senga mi, med joggebukse, foran pcn, med Vampire Diaries. 

Perfekt dag! 

Hva har du gjort i dag? Noe like sporty som jeg har? k9z

Paradise

Eelsker den! Er ikke så veldig lenge siden jeg begynte å høre på Coldplay, men siden da har jeg ikke klart å slutte. Virkelig, hvis du ikke hørt ordentlig på musikken deres, anbefaler jeg det på det sterkeste!

Over til dagen min. Enda en fin skoledag og også et litt for langt kurs. I dag hadde vi førstehjelp, og det inneholdt hjerte-lunge redning med dukken jeg er sikker på alle har vært igjennom. Disse kursene er forresten veldig interessante! Utrolig hvor mye man ikke tenker på når man er ute i trafikken. Og hvor utrolig viktig det er med bilbelte. Man får virkelig øynene opp på disse kursene. 

Har du vært på trafikalt grunnkurs?

 

Picplz

Hørt om Picplz? Android's versjon av Instagram! Det var vel omtrent det eneste jeg savnet på den nye mobilen. Hørte om det først på denne bloggen, og daa ble jeg glad. Det eneste som er litt nedtur er at jeg kun har èn følger, og jeg følger kun èn (samme person, heh). Så om du har lyst å se hva jeg spiser til enhver tid, følg meg!! tuvajohanne

Har du Picplz - hva heter du?

Yesterday's

Jeg prøver meg på å dele litt fra hverdagen min med dere, jeg! Derfor får dere se litt bilder fra da jeg var på overnatting/bursdag/sammenkomst (vi klarte ikke helt å bestemme oss for hva vi skulle kalle det) hos Tuva i går. Hun ble 15 i desember, meen bedre sent enn aldri! 
Taco, gaver, film, latter, useriøse bilder (eksempler lenger ned), godteri, grey's anatomy, soving i soveposer på gulvet - ord som beskriver kvelden! Koooselig ♥ 

Litt nytt

Det er ikke så mye interessant å dele med dere nå for tiden, men jeg handlet litt i går, så innkjøp slår jo aldri feil :-)


Burgunder-rød genser fra H&M - eelsker den! Har litt dilla på burgunder, er jo så utrolig kult. Statement-smykket er fra Cubus. Disse to sammen.. ♥


Gina tricot. Sett på denne utrolig lenge, og nå var den på salg! Satt ned fra 129 til 32 kr!

Hva synes dere om innkjøpene?

 

Godt nyttår!

Heh, litt sent, men godt nyttår alle sammen!

Min nyttårsaften i bilder:Feiret hos pappa, og jah... kule hatter vi har, eller hva? :-)

I hafjell!

Heei!
Nå sitter jeg på hotellrommet i Hafjell og venter på å gå ned for å spise middag. Etter det blir det bading i bassenget her på hotellet. Og i morgen; slalom! Gleder meeg! Er jo et år siden sist, så er alltid spennende å se om jeg husker hvordan man gjør det ;-)
Hva driver dere med daa?

Christmas night
Noen få bilder fra en veldig fin julaften! Fikk veldig mye fint denne kvelden og - tenkte jeg kunne vise litt av det jeg har fått etterhvert. Er super takknemlig for alt; maten, familien, gavene ++! Er ikke alle som har det så fint i julen, så jeg sender en tanke til de som sliter eller har det vondt. ♥

- Hva synes du om bildene? - 

Driving home for christmasHaha
 I just had to.

NY MOBIL !!!

WIII! Fikk akkurat den sykeste julegaven... Htc desire! Broren min er syk.

Ha en fortsatt utrolig fin julaften! <3

Første fridagen

Herlig med juleferie! I dag har jeg hatt en slapp, men fin dag. Var først på cafè med Tuva og spiste ikke så god is:
Ser utrolig godt ut, men egentlig var den gammel og ekkel.


Jeg var også på biblioteket. Tror jeg var den eneste der, men var utrolig avslappende å lese i fullstendig stillhet!Hva har du gjort i dag?

House of gingerbreads

Haha, er jeg den eneste som nettopp fant ut hva pepperkaker er på engelsk? merkelig ordIngen jul uten pyntet pepperkakehus i stua.

Forresten, vurderer fortsatt sterkt å opprette en ny kategori. 

Men nå må jeg snart løpe til bussen. Og jeg har vått hår... gah

Juuuul

I dag har jeg gjort de siste innkjøpene av julegaver, så nå er alle pakket inn og klare til å gis bort! Så der satt jeg med gløgg og rosiner, med julemusikk i bakgrunnen og pakket inn gaver... haha, er litt redd jeg kommer til å gå lei jul før julaften. Men neiiida, er jo utrolig koselig.I dag er det èn uke til jul! 
Det jeg gleder meg mest til er stemningen. Jeg elsker stemningen på julaften når det pyntede juletreet lukter kjempe godt, tvn står på med sølvguttene og julefilmer, forventningene ligger i lufta og den gode maten står på bordet.

Hm, jeg tror jeg vurderer å lage en ny kategori med navn 'jul'. Blogger jo baare om juljuljuljuljul.

Noen andre som gleder seg til juuuuul? ♥♥

Noe av det fineste med julen

... er å gi bort julegaver ♥

Jeg var på julegaveshopping i går, og akkurat det å gå på senteret og kjøpe inn ting i hundre forskjellige poser er ikke akkurat veldig gøy. Men å sitte og pakke inn og gi gaven er utrolig koselig! Hvem liker vel ikke å gi? Jeg mener det er bedre å gi enn å få. Å vite at man har gjort noen glade er jo noe av det beste ved jula. Enig?

Min Lucia-dag


I går var det Lucia-dagen, og det er egentlig en dag jeg ikke vet så mye om egentlig. Men noe som er utrolig koselig med dagen er at det kommer en flokk søte barn kledd med lys, som kommer inn i klasserommet og synger. Gårsdagens lille høydepunkt!

I går var det også Lucia-konsert i kirken, og jeg var med og spilte piano. Er like nervøs hver gang, men gikk veldig fint.

Julestemning! Hva gjorde du på Lucia-dagen?

I rather dance with you than talk with you

I helga som var, var jeg opptatt med dansing, for da var det nemlig juleforestilling! Dette halvåret har vært mitt første halvår som instruktør, og det har gått kjempe bra egentlig. Elevene var veldig flinke på forestillingen, og jeg er kjempe stolt over dem, altså :-) Gleder meg allerede til neste år!

Gruppa jeg danser i hadde også show, og det gikk også veldig bra. Så, jah, alt i alt; en veldig stressende, men bra helg!
Sminken til gruppa jeg danser i! Camilla er fin, hun ♥

mæc'ern

Litt bilder fra da jeg var på 'mæc'ern' med Tuva og Mathilde i dag. Søppelmat x1000, da, men en gang i blant er lov ♥ En burger, litt pomes frites og en stor jordbærmilkshake senere, dro jeg på dans.
Nå er jeg fortsatt mett (skal aldri mer drikke en jordbærmilkshake igjen, helt sant) og veldig sliten. Natti natt

den lille gleden

Kjempe herlig med fredag! I dag hadde jeg nynorsktentamen, slit som alltid. Man blir ihvertfall flink til å slå opp i ordboka, da. Nå er jeg ferdig med alle tentamene, noe som er kjempe deilig.

Nå skal jeg snart sitte barnevakt, og det blir nok koselig! Fortell meg hva du gjør i kveld!Min 1. desember

Det er første desembeeeeer! Rart hvordan den bare plutselig var her, nesten litt for raskt. Men som jeg gleder meg til dager med julekalender, snø (håper jeg!), julesang og koselige kvelder med julefilm og en kopp kakao. Haha, er et veldig tradisjon-menneske, gjøre alt dette for at det skal bli ordentlig jul. Blir ikke det samme uten!

I dag har jeg faktisk ikke vært på skolen, så fikk sove en time lenger ♥ Etter en deilig morgen dro jeg til sentrum og dro på prøvedansetime med profesjonell dansepedagog! Det har nemlig kommet en ny videregående-linje; studiespesialisering med dans. Høres veldig bra ut - dansetimene var veldig krevende men også veldig lærerike. Klassisk ballett, for eksempel, var litt av en utfordring for meg som aldri har vært bort i det!

Etter tre slitsomme og morsomme timer dro jeg på cafè med tre venninner, og spiste dette:Innbakt kylling og stekt ris - nam!Hvordan er din 1. desember?

This Tuesday

Hm, hva kan jeg si om dagen i dag. Det er tirsdag, og en helt normal en. Den normale skoledagen, pianotimen og dansetimen. Danseforestillingen begynner å nærme seg, så nå er vi i full gang med kostymer og øving. Gleder meg! Danseforestillingenene er et av årets høydepunkt, ingenting er som å stå på scenen og gjøre det man liker aller aller best.

Jeg får mer og mer julestemning nå, dere og? Nå er stjerna satt opp i vinduet og gavekalenderen hengt opp på veggen. Jaa, jeg får gavekalender - kall meg barnslig. Nekter å gi slipp på alt det koselige jeg elsket som liten enda! ♥


To bilder som egentlig ikke hadde noe med det overfor å gjøre. Men håper ikke tiden til jul går altfor fort!

Nå skal jeg se litt på Vampire Diaries, så blir det Grey's anatomy etterpå - elsker slike kvelder for meg selv av og til...

Den årlige delen av julestemningen

Da er jeg hjemme igjen i den gode, varme senga mi etter å ha vært på farten en stund! Overnattet etter Vampire Diaries-maratonnet, og da drømte jeg faktisk om VD. Haha, blir jo helt påvirket av dette her, hvordan skal jeg komme meg gjennom dagene? jo løpe hjem og se på VD!

Det ble en slapp morning (med enda litt mer VD, men nok om det) med goood reste-frokost fra i går, nemlig; brownies, oreo og sjokolade. Nom!


I dag var jeg også på den årlige juletre-tenningen, det blir jo ikke noe ordentlig julestemning uten det. Egentlig er det bare slitsomt - hundrevis av hypre barn som står griske i kø for å få godtepose. Jaja.Gjort i dag? God natt!

Tuva Johanne

Hei!

Jeg er en 15 år gammel jente, bor i nærheten av Oslo og går i tiende.

La meg si litt om navnet mitt først. Jeg heter egentlig Tuva Johanne, men alle kaller meg bare for Tuva. Men saken er; bestevennen min heter Tuva, det går en Tuva til på trinnet mitt OG jeg kjenner to Tuva'er til fra dansinga. Derfor foretrekker jeg egentlig for å bli kalt Tuva Johanne. Nok om navnet mitt, haha!

Jeg driver med tusen forskjellige ting på fritiden, men skulle gjerne hatt litt mer tid til å gjøre enda mer. Da jeg gikk i 2.klasse, meldte mamma meg på noe kalt 'Dansespretten', og etter det har det vært umulig å slutte, for dans er noe jeg elsker. Jeg er instruktør ved et danseverksted, hvor jeg også danser i en gruppe - er kjempe gøy!

Andre ting jeg har lagt min elsk på er fotografering, piano, musikk, skriving, scrapbooking, klær og sminke - noe dere vil se en del av på bloggen min.

Å, kom på èn ting til. Grunnen til at bloggen min heter Tuve, er; først og fremst fordi jeg satt der og prøvde å tenke ut et kult navn i en EVIGHET, men så kom jeg da på Tuve. Mamma kaller meg for Tuve av og til, skjønner dere. Så... that's it!


Kamera

Kameraet jeg bruker er Canon Eos 1000d, og er et ganske ok kamera til nybegynnere. I tillegg har jeg kjøpt meg et objektiv, nemlig Sigma 70 mm Macro, og etter jeg begynte å bruke det har bildene mine blitt mye bedre synes jeg.

Blir som de fleste utrolig glad for respons, gjerne også konstruktiv kritikk! :-) (da blir jeg kjempe glaaad)

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits