Kos på en torsdagskveld
Wow, begynner å miste tellingen på hvor mange kopper kakao jeg har drukket denne uka! Men aah - det er jo så godt, og det virker så avslappende. Tips om du skal øve til prøve! Legg merke til de utrolig søte, små mashmallowsene. Koselig!

 

 

 Et annet tips til litt kos om kvelden er en trøtt, kosete pusekatt. Så der lå den sovende koseklumpen min, Lasse, i fanget mitt og sov, mens jeg hadde en kopp kakao med mini-mashmallows... prøve-øving om språkhistorie ble ikke så ille da!

 Likte dere bildene?

chiiillin' in the raainNå er jeg hjemme, sitter i pysjen under dyna og straks venter drømmeland. Det har vært en lang dag i dag! Skoledagen var som vanlig, så var det tre timer dans. Det var jo gøy! Vi jobber med et veldig morsomt show nå for tiden, hvor dansene gjør meg litt ekstra sliten. Men som alle sier; man har en utrolig deilig følelse etter trening! Camilla og jeg måtte vente en stund på å bli hentet, men vi koste oss ute i regnet (under tak - takk og lov) og tok litt bilder.


Haha, kuleste!


Selvutløser på søppelkassa da, så klart haha.

Hva synes dere om bildene? Har dere regn der dere befinner dere? Jeg vil ha sol og sommer nåå!! 

Birthdayy

Gratulerer med dagen til pappaen min! ¢¾ Koselig kveld med bl©ªtkake, brownies, chips og godteri

Stuff I love ~ Sweet

Ny greie, hvor jeg poster bilder stappet med saker jeg elsker! Liker? Jeg gjøør

Regnværsdag

Et litt sent god morgen fra meg!

I dag våknet jeg opp til en grå dag med regn, aka en perfekt kose-seg-inne-under-dyna-dag. De dagene er ganske herlige! Men dyna får vente litt, for snart skal jeg være med på å vaske og rydde i et nytt rom vi skal pusse opp på dansinga. Så blir det litt dansing, og er det hjem og nyte resten av helgen. Ha en fin dag!

noen bilder jeg tok i stad på hundetur _ hva synes dere?

Min påske

Borte bra, men hjemme definitivt best!

I går kom jeg hjem sent på kvelden etter en ca 8 timers lang biltur, så jeg har brukt dagen på å "våkne" og komme meg litt tilbake til verden. Haha, føles jo ut som om jeg har vært borte i en evighet! Uansett, så har det vært kjempe koselig og kjempe fint på hytta med laange skiturer, grilling, masse godteri i gullpåskeegget mitt, tvkos, hundekos, matkos.. KOS!   

Image and video hosting by TinyPic

 

Jeg tok egentlig ikke så mange bilder i år som jeg pleier, noe som faktisk var litt deilig. Kan bli litt slitsomt å føle at man dokumentere vært øyeblikk! Men det ble litt hundebilder da :-) Den svarte hunden er Nero, også er det Linus som dere kjenner ♥ Har dere hatt en fin påske da? Jeg har!

Shoot // Bubbles

Hei! Har ikke vært inne her de siste dagene, rett og slett fordi det er noe som skjer omtrent hele tiden.

I går var jeg og Tuva ute i skogen og hadde photoshoot! Det var leenge siden sist, og vi har funnet ut at dette er noe vi gjøre oftere. Vi har det sykt gøy - også blir resultatene ganske bra og! (Halvparten er vel kanskje slettbare og, haha)Vi tok med masse rart av rekvisitter og effekter, noe som er utrolig gøy og strevsomt. Blant annet såpebobler, som dere ser. Ble ganske bra!

 _tatt av meg

Tuva har forresten farget håret rødt - åååh, missunnelig x1000! Hun kler det jo såå godt.

_tatt av Tuva


HVA SYNES DERE? Nå er det snart 5 timer dans som står for tur! Ha en fiiin søndag, dere.

"In dreams, we enter a world that's entirely our own"Tatt av meg, modellen er lille sovende lassepus ♥

Jeg kan vedde på at dette er noe av det søteste, mest bedårende dere har sett på lenge? Ihvertfall det fineste og søteste og herligste jeg har sett på lenge. Elsker å sitte og se på pusene mine sove, så avslappet og bekymringsfritt. Den lave, dype pusten, og et lite rykk av og til i den ene poten. Langt borte i drømmeland, og jeg sitter og lurer på hva som foregår oppe i hodet på dem. 

Hvis jeg skulle vært et dyr, måtte det ha vært en bortskjemt, litt tjukk, huskatt, så kunne jeg ligget og daffet og blitt kost med dagen lang.  

DreamingBilder fra sommer. Åh, klarer ikke slutte å glede meg til sommer og varme! Har noen gaanske fine planer denne ferien og, som jeg gleder meg utrolig til ♥ Hva synes du om bildene? Jeg blir så glad av de, jeg, fiine minner.

The eyes are the mirror of the soul
Lillesøs Ine.   // tatt og redigert av meg

Hva synes du?

Foto // Smak av vårNoen bilder jeg tok i stad. Snart vår jo! Synes?

I dag har jeg også søkt vgs, etter masse hard tenking. Dessverre går det jo ann å endre til 1. mars, men håper jeg ikke endrer mening nå. Det ble studiespesialisering. Det ble veldig nesten medier og kommunikasjon, men siden jeg er så glad i språk, ble det ssp. Den skolen jeg har søkt på tilbyr nemlig nå et nytt programfag, nemlig europaklasse! Midt i blinken for meg. Nå er jeg bare glad jeg slipper å tenke mer på skole en stund!
... Eller, er jo skole i morgen da. Men det er faktisk litt ok! En dag nærmere påskeferien! Positiv tenking, det liker vi.

Hvilken linje har du søkt/går du?

"Liten" gjest på besøk

Her om dagen fikk vi besøk av en liten tjukk type utenfor vinduet. Jeg antar han har vært her før, for å si det sånn. Haha, se på han da! Lille bolla ♥  Søt, hva?

Image and video hosting by TinyPic

Litt bilder

Fredag! I morges var jeg trøtt, og hadde ikke lysten på matteprøve og gym (som forresten inneholdt fotball, en sport som min kropp enkelt og greit ikke funker sammen med). Men jeg klarte meg gjennom dagen, og etter denne travle uka, føler jeg at en helg passer greit fint nå!

Tok litt bilder ute i stad - mest av lille Linusen da:Hva synes du om bildene? Goood helg!

Tro, håp og kjærlighetSe hva jeg fant! Dette lagde jeg i sjuende klasse, og det illustrerer tro, håp og kjærlighet. Litt stolt!

Hva synes du? 

I dag er jeg glad

fordi

♥  jeg har fått tilbake karakterer, og jeg er kjempe fornøyd.

♥  jeg fant igjen en boks med gamle smykker som jeg ikke har sett på lenge.


♥  jeg har hatt en fin dag på skolen med gode venner.


♥  jeg føler meg bra.

♥  det er fredag, det er helg, og det er fri!

En dag i Frognerparken


På en søndag ville jeg nok normalt sett kun ligge under dyna og se på Vampire Diaries hele dagen, men i dag kom jeg meg faktisk litt ut, takket være mamma! Ble ikke sånn super fornøyd med bildene jeg tok, men var deilig å komme seg ut, da (selvom jeg må innrømme at det var kjeempe deilig å krype under dyna igjen når jeg kom hjem).
Hva har du gjort i dag?

Julaften #1

Nå er jeg tilbake hos mamma igjen, og sitter i senga og strever hardt med å ikke la øynene glippe igjen. Jeg pleier å feire to julaftner, skjønner dere, og den første i kveld var kjempe koselig! Føltes omtrent som selve julaften. Kjempe god mat, julebrus (haha, tror jeg drakk 3 eller noe), sjokoladepudding, brownies og snop. Juletreet kom også på plass til slutt, noe som gjorde julestemningen enda bedre. Det ble en del pakker også, og jeg fikk såå mye fint!

Må bare nevne en liten ting. I hele dag har jeg hatt en konstant hikke! Så lillesøs har gått rundt og skremt meg med visse mellomrom. Jaja, haha, kan ikke klage (!)- Hvordan har din lille julaften vært? -

natti!

A perfect world

Sett på sangen først!

Inside the snow globe on my father's desk, there was a penguin wearing a red-and-white-stripe scarf. When I was little my father would pull me into his lap and reach for the snow globe. He would turn it over, letting all the snow collect on the top, then quickly invert it. The two of us watched the snow fall gently around the penguin. The penguin was alone in there, I thought, and I worried for him. When I told my father this, he said, 'Don't worry, Susie. He has a nice life.
He's trapped in a perfect world.


Image and video hosting by TinyPic

-
// tekst: utdrag fra boka The Lovely Bones
-

Ny redigering!

Har sett dette nettstedet veldig mange steder nå, så jeg testet det litt. Er veldig mange fine effekter osv der! Likte veldig godt denne redigeringen:Hva synes du?

Quote: The mirrorLitt av det samme som Smil til verden, så smiler verden til deg. Sant?

Ny greie og ny kategori hvor jeg legger ut quotes og et passende bilde.

Winter wonderland 2


gucci ♥Enda litt flere bilder! Nå er det vel på tide å øve litt til norskprøven jeg skal ha i morgen... ønsk meg lykke til, for det trenger jeg!

Hva synes du om bildene?

Winter wonderland 1

Tiden som er nå er bare helt fantastisk. Om morningen, etter jeg hadde pakket meg godt inn med skjerf, flere lag med klær, parkasen strammet inn så mye at jeg så ut som en eskimo, gikk jeg ut i kulden og oppdaget noen centimeter med snø! Gåturen til bussen ble noen hakk bedre da jeg kunne høre knitring under skoene når jeg gikk, og da jeg kunne skli ned bakkene (woho!). Og stemningen da jeg gikk hjem, dere - den var fantastisk, den. Nå skal jeg prøve å beskrive den så godt som overhode mulig:
Himlen var helt klar og litt lyseblå, sola skinte i snøen og fikk den til å glitre litt ekstra, jeg kunne lukte en svak bål-lukt av noen som fyrte, forbi meg gikk glade barn med akebrett, langs veien sto flere litt eldre menn og måkte oppkjørselen, lufta var kald og frisk å puste inn, det kom en nesten usynlig liten røyksky da jeg pustet, og da jeg var på toppen av alle bakkene og så ut, så jeg noe som virket som et bilde tatt rett ut av et eventyr. Fantastisk!

Da jeg gikk hjem, gikk jeg veldig kjapt, for jeg måtte bare ut og ta bilder med en gang jeg kom hjem! Det kommer en del 2 også :-)
Hva synes du om bildene? Kjente du igjen stemningen jeg beskrev?

6th of Desember // Finally!

Trenger jeg å si mer? ♥

GAAH

Nytt design. Igjen. Neida, er ikke så mange endringer nå, men liker å bytte litt farger og teksttype av og til. Blir så utrolig fort lei, GAAH


gammelt bilde fra arkivet.

Hva synes dere om designet og om bildet?

25th of November / Chaos

Det er en fin fredag i dag. Dah, alle fredager er jo fine. Etter dagene som har vært har jeg mistet litt kontrollen på ting. Jeg glemmer tiden, glemmer ting jeg skal gjøre osv. Alt er litt kaos akkurat nå, føles ihvertfall sånn. Rommet er litt kaos, skolen litt kaos, hodet mitt er litt kaos. Mye som foregår oppi der for tiden. Er så typisk meg å surre rundt når det skjer så mye og det er stress. For eksempel om morgenen når jeg har 10 min på meg til å gjøre alt tullet mitt før jeg skal ut døra, hender det at jeg plutselig føler for å sitte på gulvet og bla igjennom gamle bilder. Jepp.

Flink til å spore av tema sier du? Ihvertfall, vi hadde coopertest (tjohei) i gymmen i dag, og denne gangen var det ikke 7 minutter, men 12 minutter med løping. Ble ganske fornøyd med resultatet av runder, da. Plis, gi meg en 4'er daa.


Heh, ikke akkurat det rette bildet til å illustrere kaos. For meg er det veldig ikkekaos - elsker fargene, de er så behagelige og fine.


Først nå så jeg at jeg faktisk har to smilehull :-):-)

Haha, uff, merkelig innlegg. Likte du bildene daaa?

PS, ny header - synes?

21th of November

I dag hadde vi norsktentamen.
                                                                                     Heeeerlig.

Ellers... det blir bare mørkere og kaldere, noe jeg ikke liker i det hele tatt. Men heldigvis har jeg skaffet meg denne fine, varme parkasen jeg skal bo i en stund tenkte jeg♥:

Hva gjør dere i dag? 

Testing av nytt objektiv

Lenge siden nå! Men tusen takk til dere som er innom :-) Siden sist har det faktisk skjedd litt som er verdt å fortelle. Jeg har lenge hatt lyst på et objektiv til kameraet mitt, for jeg har Canon Eos 1000D, og det er vel kanskje ikke det aller beste. Men nå har jeg altså kjøpt objektiv! Det ble Sigma 70 mm Macro, og jeg er kjempe fornøyd. Bildene blir skarpere, og jeg eeelsker fokuset. Jeg var ute og testet det i går, og her er resultatet:

HAR DU OBJEKTIV? LIKTE DU BILDENE?

til minneFra i går, allehelgensdagen, da jeg var på grava til mormor og morfar. ♥

The sky was so beautiful
Tusenfryyyyyd

Disse bildene tok jeg ut av bilen da jeg var på loppemarked på søndag. Se så fin himmel! Helt utrolig fine farger, men ser enda finere ut i virkeligheten, da.

Likte du bildene?  

Cupcakes

Jeg lagde cupcakes i dag med Mathilde. Se så søte! De er jo så søte at det nesten er umulig å spise de
                                                                                         How cute
.  
Hva synes dere?

Fly on the wings of love

Grunnen til at jeg elsker denne sangen er fordi den bringer tilbake gamle minner ♥ Haha, husker at det var favoritt-sangen min da jeg var liten, og at jeg danset rundt i stua til den.


HerreGUD, som tida flyr! Det føles nesten ut som om den bokstavelig talt gjør det - det er nesten som om jeg kan se den fly fra meg over hodet mitt. Fikk en kommentar om at det virker som om jeg bare blogger i helgene - det er nok sant, ja. Åååååhh, av og til skulle jeg ønske jeg hadde mer tid. Gjennom uka har jeg masse å gjøre, så mye at jeg ikke får rørt kameraet. Jaja, prøver så godt jeg kan med denne bloggingen!ps, hva synes du om bildet? ps2, hør på sangen og da ♥

It's written in the sand

En helt vanlig tirsdag i dag. Legger meg så sent nå for tiden, så hver morning er det krangling med vekkeklokka. Den vil ha meg opp kvart på sju, men jeg vil slumre til sju. Så ringer den igjen, og det kan ikke ha gått et kvarter så raskt!!! Uff, nei, jeg kan vel skylde på meg selv.
Hva synes du om bildene? ↓

I love photographing

Hva synes du?

Meow

Tatt i dag påvei hjem. Denne søte her kom bort med den søteste mjauingen - 'meeoouuwf'. Ntå, hihi.

Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits