Longing for summer

Sitter fortsatt snufsete og syk hjemme - håper jeg blir bedre til mandag (det er jo først da det er vinterferie da!!). Samtidig er det litt deilig å sitte inne, og ikke tråkke ute i det fæle været her. Blablabla, uansett! Merker jeg lengter utrolig mye til sommer, sol og varme nå for tiden, alt er så fiiint om sommeren.

To bilder fra forrige sommer, tatt av Live. Gleder du deg til sommeren?  for et utrolig dårlig spørsmål, haha

It's been a long day

Etter en veldig veldig lang dag, sitter jeg nå endelig i den etterlengtede senga mi med en fin bok. Tirsdagene er alltid den lengste dagen, spesielt i dag da jeg både hadde dansetrening og trafikalt grunnkurs. En dag full av viktige ting å huske, så nå er det utrolig deilig å bare tømme hodet helt for tanker.Ikke helt da.
Drømmer meg bort på weheartit.

Vår. Reise. Sol. Fotografi.
Blomster. Strand. Hav.
Cappuchino  selvom jeg er sikker på at jeg ikke liker det. 
Storby. Solbriller. Shorts.
Sommer.

Hatt en fin dag?

Hvor skal jeg gå?

Føler denne sangen beskriver meg litt godt nå for tiden.


Det er siste halvår i tiende klasse. 1. mars nærmer seg med store skritt nå, nemlig den dagen jeg ha sendt inn søknad til videregående. Det er da jeg forhåpentligvis er 100% sikker på valget mitt. Jeg lurer på hva jeg tenker den 2. mars.

Folk sier at valget om videregående ikke er viktig. Du lukker ingen dører, og det er jo bare det første året du skal søke. Men jeg synes det er så vanskelig! Jeg er så dårlig på slike valg - det har jeg ihvertfall funnet ut nå. Jeg har vært på utallige mange skoler, på hospiteringer og på åpne dager, men fortsatt sitter jeg fast.

Det står mellom to linjer, medier og kommunikasjon eller studiespesialisering. To ganske forskjellige linjer, spør du meg. Det er som om jeg skal velge to forskjellige personer av meg selv. Blæh, blir sliten av meg selv og alle tankene mine, jeg, haha.

Skal du også velge linje nå? Hva er dine tanker? Noen tips fra dere som allerede har valgt?

Haha, ga opp med å prøve å finne et passende bilde. 

I have wings

Jeg har alltid ønsket å kunne fly. Ikke inne i et innestengt fly, men med ordentlige vinger - englevinger kanskje. Sveve langt oppe i lufta, gjennom skyene, og kjenne vinden blåse mildt i håret og i vingene mine. Være helt for meg selv, så fri, oppe i det blå, og å se sola vekke verden til live foran meg. Ikke en eneste lyd, bortsett fra vinden  jeg suser igjennom. Ikke en eneste bekymret tanke, kun følelsen av frihet.

I have wings. If I only could use them.

Rosablogger

De fleste i bloggverdenen har vel hørt om denne såkalte rosabloggen. Det er tydeligvis en blogg der bare innlegg om innkjøp, sminke og noe kalt outfits blir postet. Leserne følger en person som blogger om hva den har på seg den dagen, sminken og de nye klærne den har kjøpt. Og enkelte, ganske mange egentlig, mener disse rosabloggene bare handler om ubetydelige ting som egentlig ikke betyr noe særlig her i verden.

Okei, så betyr ikke klær, sminke og andre slike ting mye her i verden, det kan jeg være veldig enig i. Men en person blogger jo fordi den synes det er gøy! Blogg er en hobby, et nettsted der man kan poste innlegg som inneholder temaer som opptar en selv. Temaer som mote og skjønnhet er langt fra like viktige som temaer som dyremishandling, menneskerett og global oppvarming, men min mening er at en rosablogg bør da være lov?

Selv vil jeg ha en blogg der viktige temaer kommer opp, men jeg elsker også å blogge om slike rosa jente-ting.

Hva er din mening om rosablogger?

And from the top again

Noen gang følt at du er litt lei av alt? Av at alt er det samme og så likt. Har du noen gang tenkt tanken: "hvis jeg gjør det og det, og har på meg det - da blir jeg den personen jeg vil være". Man føler man vil være en annen person enn den man allerede er. Oioi, så dyp jeg er. Blir litt forvirret selv av det jeg skriver, men skjønner dere hva jeg mener? Så derfor hadde en helt ny start vært midt i blinken, egentlig. Men en ny start? Hva betyr det, hva er det som skal forandres? Jooo, designet på bloggen så klart, haha. Neida, men det er jo en liten del av den "nye starten". Jeg vet, jeg gir ikke helt mening.

Så nå sitter jeg her og beundrer den nye skrifttypen (som alle har, dessverre).

Tja... da har vel den ny starten offesielt startet da.

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits