Vegan brownies

Hei! Bloggingen min kommer visst i litt rykk og napp, er litt mye som skjer nå for tiden.

På tirsdag fikk Mathilde og jeg en plutselig trang til å bake, så da ble det brownies lagd fra bunnen av på oss! Vanligvis ville vi vel ha kjøpt en pakke Toro brownies, late som vi (jeg) er, men visste dere at Mathilde er veganer? Hun har vært det en god stund nå, og det innebærer altså, for dere som ikke vet det, å ikke spise mat som kommer fra eller inneholder ting som opprinner fra dyr. Altså verken kjøtt eller meieriprodukter. Er utrolig imponert over henne, tror nok ikke jeg kunne klart det selvom jeg gjerne ville ha vært det.

Vi fant oppskriften HER. 
RESULTATET:

 

Like gode som bildet viser ble de nok ikke ... men vi gir oss ikke! Så til neste gang: null kaffe, mindre olje (my bad) og lysere sjokolade!

Noen gang lagd noe vegansk?

Ballkjolen min
Dette er årets ballkjole! Er en stund siden jeg bestilte den og fikk den, og jeg tror faktisk de allerede er utsolgt. Jeg elsker den ihvertfall! Armen er så unik og fiiin. Nå får jeg også en fin anledning der kan kan bruke de elskbare gullskoene mine ♥

Hva synes du om kjolen?

En dag i Frognerparken


På en søndag ville jeg nok normalt sett kun ligge under dyna og se på Vampire Diaries hele dagen, men i dag kom jeg meg faktisk litt ut, takket være mamma! Ble ikke sånn super fornøyd med bildene jeg tok, men var deilig å komme seg ut, da (selvom jeg må innrømme at det var kjeempe deilig å krype under dyna igjen når jeg kom hjem).
Hva har du gjort i dag?

Yesterday's

Jeg prøver meg på å dele litt fra hverdagen min med dere, jeg! Derfor får dere se litt bilder fra da jeg var på overnatting/bursdag/sammenkomst (vi klarte ikke helt å bestemme oss for hva vi skulle kalle det) hos Tuva i går. Hun ble 15 i desember, meen bedre sent enn aldri! 
Taco, gaver, film, latter, useriøse bilder (eksempler lenger ned), godteri, grey's anatomy, soving i soveposer på gulvet - ord som beskriver kvelden! Koooselig ♥ 

I have wings

Jeg har alltid ønsket å kunne fly. Ikke inne i et innestengt fly, men med ordentlige vinger - englevinger kanskje. Sveve langt oppe i lufta, gjennom skyene, og kjenne vinden blåse mildt i håret og i vingene mine. Være helt for meg selv, så fri, oppe i det blå, og å se sola vekke verden til live foran meg. Ikke en eneste lyd, bortsett fra vinden  jeg suser igjennom. Ikke en eneste bekymret tanke, kun følelsen av frihet.

I have wings. If I only could use them.

Antrekk // statementGenser fra h&m, bukse fra gina tricot, statement smykke fra cubus, sko fra dinsko    

I dag hadde jeg altså på meg dette. Fikk endelig brukt genseren sammen med smykket.. det som har stoppet meg fra å ha brukt det tidligere er; sølv neglelakk + null neglelakkfjerner.. heh, jeg synes nå ikke at sølv og gull passer bra sammen. Uansett, så er genseren og smykket to nye favoritter♥

Hva synes dere om statement-smykker?Litt nytt

Det er ikke så mye interessant å dele med dere nå for tiden, men jeg handlet litt i går, så innkjøp slår jo aldri feil :-)


Burgunder-rød genser fra H&M - eelsker den! Har litt dilla på burgunder, er jo så utrolig kult. Statement-smykket er fra Cubus. Disse to sammen.. ♥


Gina tricot. Sett på denne utrolig lenge, og nå var den på salg! Satt ned fra 129 til 32 kr!

Hva synes dere om innkjøpene?

 

Godt nyttår!

Heh, litt sent, men godt nyttår alle sammen!

Min nyttårsaften i bilder:Feiret hos pappa, og jah... kule hatter vi har, eller hva? :-)

VIDEO: Hafjell

Har skjedd litt siden forrige innlegg; hadde det kjempe fint i Hafjell - i skibakken og på hotellet, feiret nyttårsaften trygt innendørs (mer om dette senere,haha) og har hatt en rolig start på det nye året 2012. Sykt.

Da jeg var i Hafjell, filmet jeg en del, så jeg tryllet sammen en liten video! Min andre videoblogg dette her. Helt nydelig utsikt på toppen av fjellet. Enjoy!                                                                                         
                                                                                                                                             (er ikke den beste kvaliteten)

 Hva synes du om videoen?

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits