DreamingBilder fra sommer. Åh, klarer ikke slutte å glede meg til sommer og varme! Har noen gaanske fine planer denne ferien og, som jeg gleder meg utrolig til ♥ Hva synes du om bildene? Jeg blir så glad av de, jeg, fiine minner.

Tirsdag full av vår

Hatt en fin tirsdag? Det har jeg, selvom tirsdagen er dagen da jeg gjør noe hele dagen. Ikke for å snakke om været, men la oss snakke om været! Det påvirker meg utrolig mye føler jeg - er så deilig at det er lyst når jeg går ut døra tidlig om morningen, og også langt ut på kvelden. Gjør også skoletimene en smule lettere når rommet er lyst opp og det kommer frisk luft inn vinduet. Alt blir rett og slett bare lettere, og jeg blir så mye mer glad, jeg! Sånn med dere og? Vår er den beste årstiden, mener jeg.Haha, målet er å poste minst ett innlegg hver dag, så derfor blir det litt snikk-snakk, k9z

Det siste fra mobilenBilder tatt med mobilen de siste ukene!

Kakao med krem-bildene er fra i dag da jeg var på cafè med mamma en tur etter skolen. KREM ♥ Koselig!

Hva har dere gjort i dag?

The eyes are the mirror of the soul
Lillesøs Ine.   // tatt og redigert av meg

Hva synes du?

Foto // Smak av vårNoen bilder jeg tok i stad. Snart vår jo! Synes?

I dag har jeg også søkt vgs, etter masse hard tenking. Dessverre går det jo ann å endre til 1. mars, men håper jeg ikke endrer mening nå. Det ble studiespesialisering. Det ble veldig nesten medier og kommunikasjon, men siden jeg er så glad i språk, ble det ssp. Den skolen jeg har søkt på tilbyr nemlig nå et nytt programfag, nemlig europaklasse! Midt i blinken for meg. Nå er jeg bare glad jeg slipper å tenke mer på skole en stund!
... Eller, er jo skole i morgen da. Men det er faktisk litt ok! En dag nærmere påskeferien! Positiv tenking, det liker vi.

Hvilken linje har du søkt/går du?

Fretex-funn

Var så heldig å finne disse to elskbare jakkene på Fretex da jeg var i Moss! Jeg skal definitivt tilbake - der finner man ordninære plagg til en billig pris. Hva synes du?
Nå skal jeg daffe videre med onepiecen og wii. Nest siste feriedag :-(

LatelyI går var jeg på kafè med lillesøs som dere ser over der. Senere var jeg på overnatting hos Mathilde med hjemmelaget pizza, film og masse prating ♥ Kost meg!

Hva har dere gjort i det siste?

Onsdag

I dag har jeg tatt toget til Moss, og vandret rundt i omtrent hele byen sammen med mamma og lillesøs. Var først en tur på Fretex - første gangen! Hadde litt vel høye forhåpninger til hva jeg ville finne der, men jeg kom ut med to jakker, som jeg forresten kan vise dere i morgen. Er veldig gøy å gå på skattejakt i en bruktbutikk - man vet jo aldri hva man kan finne. Kanskje man finner et gammelt, fint plagg som ingen andre har!

Etter Fretex, dro vi på kino og så en film som jeg ikke husker navnet på akkurat nå heh. Var ihvertfall en kjempe søt japansk tegnefilm.

 
Har du kjøpt noe på Fretex før?

Hjemmelaget hårkur

Heerlig med ferie! Dagen i dag har vært ganske daff med mye innekos. Men jeg fikk endelig gjort det jeg har tenkt på en stund, nemlig å lage hårkur! Så jeg googlet litt rundt, og fant etterhvert en som skulle inneholde egg, olje og agurk. Omnomnom, herlig. Glemte såklart å ta bilde av den fine guggen, men tror nok jeg sparte dere for litt der, altså.
Yack, her ser dere agurkbitene.
Haha, man ser jo egentlig ingen spesiell forandring. Men håret ble faktisk mye mykere og luftigere!

 Så dette innlegget går altså under kategorien Anbefalinger. Dette er nok ikke noe jeg kommer til å gjøre hver uke liksom, men jeg merket litt bedring! Men et lite tips; dropp agurken, den var virkelig bare unødvendig og irriterende.

Lagd hårkur før?

Fastelaven

Jeg begynner endelig å bli bedre, så heldigvis kunne jeg smake fastelavensbollene vi bakte i stad!Omnomnom... Andre som spiser fastelavensboller i dag?

Etterlengtede bilder fra sommerferien

Jeg vet ikke om det er noen som leste bloggen min i sommeferien i fjor? Ihvertfall, da jeg hadde kommet hjem fra camping-turen min med pappa og lillesøs rundt om i Sverige og oppover til Trondheim, begynte jeg å legge ut bilder fra turen! Et lite utdrag fra innlegget:

"Det er en stund siden jeg kom hjem fra ferie nå, så nå fremover kommer det noen innlegg med masse bilder! Det er ganske mye, så jeg deler opp i flere deler. Først; Stockholm!"  Les det HER om du vil.

Jaa.. det kom ingen flere deler. Men jeg skrev et innlegg fra to fornøyelsesparker vi var på, da, og det kan dere lese HER.

Uansett! Disse bildene jeg lovte å legge ut (ikke at jeg tror at noen av dere går og venter og venter) har liksom ligget litt i bakhodet mitt hele tiden, så nå legger jeg altså noen ut her.Fra øverst: Stockholm, Leksand, Trondheim, og hytta i Trøndelag. Var spesielt å besøke hytta om sommeren når det var null snø!

Dette ble altså et innlegg skrevet mest for min egen skyld, men men. 

Hva gjorde du forrige sommer?

Longing for summer

Sitter fortsatt snufsete og syk hjemme - håper jeg blir bedre til mandag (det er jo først da det er vinterferie da!!). Samtidig er det litt deilig å sitte inne, og ikke tråkke ute i det fæle været her. Blablabla, uansett! Merker jeg lengter utrolig mye til sommer, sol og varme nå for tiden, alt er så fiiint om sommeren.

To bilder fra forrige sommer, tatt av Live. Gleder du deg til sommeren?  for et utrolig dårlig spørsmål, haha

A walk to remember

I dag er det siste skoledag før vinterferien, men jeg har visst tatt ferie allerede, jeg. Var hjemme fra skolen i går, og er det i dag og. Æsj, er ikke noe gøy å være syk!

Det eneste som kan være litt deilig når man er syk, er at man kan krype opp i sofaen under et teppe med en kopp varm saft og en fin bok med god samvittighet.
Leste ut denne i går, og da jeg lukket boka satt jeg igjen med tårer i øynene, men også en liten "good-feeling". Nicholas Sparks skriver utrolig bra og fint og vakkert og romantisk - skulle nesten ikke trodd han var en nesten 50 år gammel mann! Gleder meg til å lese de andre bøkene av han. Så om du er en person som elsker søte, romantiske bøker med en liten smule klisjè... anbefales den sterkt!
Har du lest noe av Nicholas Sparks?

Bloglovin'

bloglovin

Wihu, endelig har jeg registrert meg på bloglovin. Sent ute, sier du? Følg meg om du vil!

Cute

Jupp, da var det mandag igjen. Helt greit egentlig, for nå er det bare èn uke igjen, så er det vinterferie! Har ingen planer for ferien egentlig, men jeg ser fram til å slappe av med bøker, musikk, kakao, filmer og god mat ♥

I dag hadde jeg på meg knestrømpene mine med sløyfe på som jeg fikk til jul. De er såå søte!

Hva synes du om knestrømper?Søndag

Bobblebad + snøbading + ansiktsmaske + Tuva og Mathilde + tortillas + kakao + smoothie + film = herlig søndag!

Har kost meg kjempe masse i dag med Tuva og Mathilde ♥

Perfekt dag

I dag sto valget mellom skitur og daffedag med Vampire Diaries. Jeg var nærme ved å velge sistnevnte, men jeg kom til fornuften og pakket meg inn i ullundertøy og skjerf. Jeg merker at det er alt for lenge siden jeg har gjort noe ordentlig fysisk, for nå sitter jeg her og er stiv og støl. Men det var faktisk veldig forfriskende! Også hadde jeg jo lille klumpen til å hjelpe meg litt opp bakkene, da:  


Spoorty team!


Men nå sitter jeg altså hjemme, i senga mi, med joggebukse, foran pcn, med Vampire Diaries. 

Perfekt dag! 

Hva har du gjort i dag? Noe like sporty som jeg har? k9z

"Liten" gjest på besøk

Her om dagen fikk vi besøk av en liten tjukk type utenfor vinduet. Jeg antar han har vært her før, for å si det sånn. Haha, se på han da! Lille bolla ♥  Søt, hva?

Image and video hosting by TinyPic

Litt bilder

Fredag! I morges var jeg trøtt, og hadde ikke lysten på matteprøve og gym (som forresten inneholdt fotball, en sport som min kropp enkelt og greit ikke funker sammen med). Men jeg klarte meg gjennom dagen, og etter denne travle uka, føler jeg at en helg passer greit fint nå!

Tok litt bilder ute i stad - mest av lille Linusen da:Hva synes du om bildene? Goood helg!

Paradise

Eelsker den! Er ikke så veldig lenge siden jeg begynte å høre på Coldplay, men siden da har jeg ikke klart å slutte. Virkelig, hvis du ikke hørt ordentlig på musikken deres, anbefaler jeg det på det sterkeste!

Over til dagen min. Enda en fin skoledag og også et litt for langt kurs. I dag hadde vi førstehjelp, og det inneholdt hjerte-lunge redning med dukken jeg er sikker på alle har vært igjennom. Disse kursene er forresten veldig interessante! Utrolig hvor mye man ikke tenker på når man er ute i trafikken. Og hvor utrolig viktig det er med bilbelte. Man får virkelig øynene opp på disse kursene. 

Har du vært på trafikalt grunnkurs?

 

Antrekk // ½

Det har vært en fin dag i dag til å være onsdag, med ikke de beste fagene jeg har hatt! I dag går jeg med en av yndlingsgenserene mine, elsker slike helt normale, komfertable gensere. Pyntet opp med en liten sløyfe!   

genser er arvet og sløyfe er fra gina tricot

Synes? Nå skal jeg på nest siste kurset!

It's been a long day

Etter en veldig veldig lang dag, sitter jeg nå endelig i den etterlengtede senga mi med en fin bok. Tirsdagene er alltid den lengste dagen, spesielt i dag da jeg både hadde dansetrening og trafikalt grunnkurs. En dag full av viktige ting å huske, så nå er det utrolig deilig å bare tømme hodet helt for tanker.Ikke helt da.
Drømmer meg bort på weheartit.

Vår. Reise. Sol. Fotografi.
Blomster. Strand. Hav.
Cappuchino  selvom jeg er sikker på at jeg ikke liker det. 
Storby. Solbriller. Shorts.
Sommer.

Hatt en fin dag?

Hvor skal jeg gå?

Føler denne sangen beskriver meg litt godt nå for tiden.


Det er siste halvår i tiende klasse. 1. mars nærmer seg med store skritt nå, nemlig den dagen jeg ha sendt inn søknad til videregående. Det er da jeg forhåpentligvis er 100% sikker på valget mitt. Jeg lurer på hva jeg tenker den 2. mars.

Folk sier at valget om videregående ikke er viktig. Du lukker ingen dører, og det er jo bare det første året du skal søke. Men jeg synes det er så vanskelig! Jeg er så dårlig på slike valg - det har jeg ihvertfall funnet ut nå. Jeg har vært på utallige mange skoler, på hospiteringer og på åpne dager, men fortsatt sitter jeg fast.

Det står mellom to linjer, medier og kommunikasjon eller studiespesialisering. To ganske forskjellige linjer, spør du meg. Det er som om jeg skal velge to forskjellige personer av meg selv. Blæh, blir sliten av meg selv og alle tankene mine, jeg, haha.

Skal du også velge linje nå? Hva er dine tanker? Noen tips fra dere som allerede har valgt?

Haha, ga opp med å prøve å finne et passende bilde. 

Tro, håp og kjærlighetSe hva jeg fant! Dette lagde jeg i sjuende klasse, og det illustrerer tro, håp og kjærlighet. Litt stolt!

Hva synes du? 

I dag er jeg glad

fordi

♥  jeg har fått tilbake karakterer, og jeg er kjempe fornøyd.

♥  jeg fant igjen en boks med gamle smykker som jeg ikke har sett på lenge.


♥  jeg har hatt en fin dag på skolen med gode venner.


♥  jeg føler meg bra.

♥  det er fredag, det er helg, og det er fri!

Picplz

Hørt om Picplz? Android's versjon av Instagram! Det var vel omtrent det eneste jeg savnet på den nye mobilen. Hørte om det først på denne bloggen, og daa ble jeg glad. Det eneste som er litt nedtur er at jeg kun har èn følger, og jeg følger kun èn (samme person, heh). Så om du har lyst å se hva jeg spiser til enhver tid, følg meg!! tuvajohanne

Har du Picplz - hva heter du?

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits