Ferdig med nynorsk!

Nå sitter jeg på biblioteket, nesten alene her tror jeg, og spiser innbakt kylling og stekt ris. Ble ferdig med nynorsktentamen kl 12, noe som var kjeeempe digg!Jeg kjøpte også en pakke påskeegg - årets første!Ah, himmelsk ♥ Så nå skal jeg bare sitte her og feire litt mer for meg selv, før de andre kanskje kommer etterpå. Super dag! Hva gjøør dere?

Tour Eiffel

Dag 2 i Paris. Dette var den fineste dagen tror jeg! Vi startet den klokka 9 med herlig frokost på hotellet:


Ah ♥ Ferske, croissant-lignende rundstykker og baguetter. Det til høyre er små søte krukker med syltetøy, noe jeg synes var helt nusselig. Dere kan også se en yoghurt der.. den var 100% naturell, så man fikk med litt sukker til å blande med. Haha, det var ikke noe godt. Merkelig tradisjon. 


Kvelden før, da vi var under eiffeltårnet, var det milelang kø til heisen opp. Men vi dro tilbake for å sjekke, og joda, køen var like lang. Men så fant vi ut at det var en annen kø der, nemlig køen til trappene. Jupp, du hørte riktig, vi gikk opp Eiffeltårnet. 600 trappetrinn! Gikk overraskende bra - men det var helt sykt høyt ned, og selvom det var vegger rundt, ble jeg skikkelig skjelven og svimmel der oppe. Og dessverre feiga jeg ut, og turte ikke dra helt til toppen. Men vi var på midten da! Fantastisk utsikt.

Da vi kom ned igjen (da jeg var nærme ved å kysse bakken), satt vi oss på gresset i parken ved tårnet. Elsker parklivet! Akkurat da, når vi satt der i sola, hadde jeg et skikkelig 'perfect-moment' - seriøst, det var virkelig herlig.

Hva synes dere?

Første dagen i Paris

I går kveld kom jeg hjem fra en fantastisk helg i Paris. Jeg har opplevd utrolig mye på få dager - vært skikkelig turist, altså! Paris er et sted jeg skal tilbake til, det var så utroolig fint! Jeg kan virkelig forestille meg å bo der en stund.
Nå har jeg overført alle bildene, som ble totalt 940 bilder. Så nå kommer det flere innlegg fremover med bilder fra Paris, men det liker vi?


V: Dette er utsiden av hotellet jeg bodde på! Hotel Belfast. Det var et ikke så stort hotell, men åh, det var virkelig sjarmerende. Spesielt frokostene - super søte! Det kommer bilder fra frokosten i senere innlegg.
H: Triumpf-buen kunne vi faktisk se fra hotellvinduet.

Første kvelden gikk vi og så oss rundt. Dette er i den berømte, lange handlegaten Champs-Elysèe. Der gikk det utrolig mye folk, men var jo litt av stemningen det da! De eneste butikkene jeg kjente til i den gata var Sephora, H&M og Zara, haha! Sephora var gedigent. Jeg skulle se etter en parfyme, men det var stappfullt med folk og sykt høy musikk, så det ga jeg opp. Og plutselig begynte betjeningen å danse til 'sexy and i know it' - haha, jaja, var litt gøy og da.

Dette var første gangen jeg så Eiffeltårnet. På ekte. wææ, det var sykt!

Kl 8 begynte hele tårnet å blinke, noe som var helt fantastisk å se på. Alle rundt begynte å klappe og juble, så den stemingen var virkelig en opplevelse i seg selv.

Dette var litt av dag 1 i Paris! Gled dere til resten kommer - det gjør jeg ihvertfall :-D

Hva synes du om bildene?

En Paris!

Hei! Nå sitter jeg på hotellrommet etter en gaanske lang dag. Flyturen gikk veldig bra - jeg hadde jo DE sommerfuglene før take-off. Men joda, vingen falt ikke av, motoren stoppa ikke, så jeg vil si det gikk kjempe bra!

Etter litt styring for å komme til hotellet, gikk vi rundt og så oss omkring. Og dere; eiffeltårnet... FANTASTISK! Forteller mye mer senere.

I morgen skal vi prøve å komme oss opp i tårnet, om vi gidder å stå flere timer i kø. Ellers er det å bare rusle rundt i byen en utrolig fin opplevelse. Spesielt rundt eiffel, da. Er jo så sykt mye trafikk ellers.

Natti!

Au revoir!

Da er kofferten pakket, og jeg er sykt klar for dette!:I morgen er jeg faktisk der! Det blir helt sykt å se Eiffeltårnet på ekte, å faktisk stå under det, gå oppi det. Det. er. sykt. ♥♥♥♥♥♥

Fikk spørsmål om jeg kunne blogge fra Paris, og neei, det kan jeg nok ikke. Men jeg kan garantere drøssevis med bilder når jeg kommer hjem igjen!

Vært i Paris før? Noe å anbefale?

To fantastiske innkjøpEt par nye converse! Endelig! Nå kan jeg bytte ut mine gamle, slitte røde, med perfekte nye og rene grå. Nå skal jeg bare nyte hvit-fargen, for om noen uker er de vel like grå som resten av skoene, haha.Canon 50mm f. 1/8! Jaaaa! Dette objektivet har jeg tenkt lenge på å kjøpe, men har vel vært lat eller noe. Er jo så billig og! Det øverste bildet er tatt med det - ah, elsker det. Får ihvertfall testet det mye der jeg reiser i morgen!Så nå er jeg superduperglad. Det er sol, helg for meg, og jeg skal straks på dans.

Liker dere innkjøpene?

Shoot // Bubbles

Hei! Har ikke vært inne her de siste dagene, rett og slett fordi det er noe som skjer omtrent hele tiden.

I går var jeg og Tuva ute i skogen og hadde photoshoot! Det var leenge siden sist, og vi har funnet ut at dette er noe vi gjøre oftere. Vi har det sykt gøy - også blir resultatene ganske bra og! (Halvparten er vel kanskje slettbare og, haha)Vi tok med masse rart av rekvisitter og effekter, noe som er utrolig gøy og strevsomt. Blant annet såpebobler, som dere ser. Ble ganske bra!

 _tatt av meg

Tuva har forresten farget håret rødt - åååh, missunnelig x1000! Hun kler det jo såå godt.

_tatt av Tuva


HVA SYNES DERE? Nå er det snart 5 timer dans som står for tur! Ha en fiiin søndag, dere.

Det siste fra mobilen #2En stund siden sist nå! Og siden da har jeg spist årets første is, og plukket årets første hestehov! Da er det definitivt lov til å si at det er vår. Jeg har også hatt en litt nervepirrende naturfagstime (liker ikke smell og store flammer, men nok om det) og skole ellers. Ja, også har jeg spilt mye wii  i pysjbuksa som dere ser, for har også vært syk.

De to siste bildene er fra i dag da jeg var i Kongsberg og sto på slalom med skolen! Og spist pølser, da, haha! Herlig vær, herlige venner - en herlig skoledag ♥

Hva har dere gjort i dag?

Dagen

Om kvelden, etter en varm dusj, på en tirsdag, er det skikkelig deilig å hoppe (bokstavelig talt) inn i pysj-buksa og krype under dyna og se på frustrerte fruer. Skikkelig teit, men skikkelig underholding! Uansett, så har det vært en bra dag, selvom jeg har stresset litt rundt omkring. Dere vet (haha, hvor mange ganger har jeg nå fortalt om tirsdagene mine?), har både pianotime og dansetrening.

Ellers, har jeg blitt skikkelig hekta på et spill kalt Draw Something. Så hvis du vil tegne mot meg, legg til tuvajohanne daaaa :-D

"In dreams, we enter a world that's entirely our own"Tatt av meg, modellen er lille sovende lassepus ♥

Jeg kan vedde på at dette er noe av det søteste, mest bedårende dere har sett på lenge? Ihvertfall det fineste og søteste og herligste jeg har sett på lenge. Elsker å sitte og se på pusene mine sove, så avslappet og bekymringsfritt. Den lave, dype pusten, og et lite rykk av og til i den ene poten. Langt borte i drømmeland, og jeg sitter og lurer på hva som foregår oppe i hodet på dem. 

Hvis jeg skulle vært et dyr, måtte det ha vært en bortskjemt, litt tjukk, huskatt, så kunne jeg ligget og daffet og blitt kost med dagen lang.  

Antrekk // tgif!rød genser fra h&m, converse fra dna ?, jakke er second hand, skjerf fra jc

Yess, endelig helg! Det har vært en perfekt fredag, mye takket være den helt blå himmelen og den strålende solen.

Hva synes dere om antrekket?

Akkurat nå

Akkurat nå sitter jeg her:og øver til samfunnsfagsprøve. Ser så vidt hva jeg skriver her jeg sitter, så beklager skrivefeil, haha! Er stråålende sol, sitter i shorts, med et glass saft, så da er det faktisk ikke så ille å måtte pugge seg gjennom nesten 50 sider om den kalde krigen.Ah, herlig. Men nå får jeg fortsette lesingen, og etterpå blir det dans! Ganske bra torsdag! Sol hos dere?

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits