En dag full av sommerfølelser

Denne fine lørdagen har jeg tilbragt med Live. Har vært strålende sol, og jeg hadde den følelsen av at det var sommer og ferie! Håper det varer lenge fremover - er jo tross alt bursdagen min snart :-):-)
Standard cafè-maten; innbakt kylling og stekt ris, yum. Går aldri lei!! Live spiste nudler og biiiiff


Is påvei hjem, yum x2


Etter cafè handlet vi inn litt ingredienser til kjeksene vi skulle bake. Dette er "S'mores" - litt brownie-aktig med mashmallows inni og rullet i kjeks. yum x3! De andre vi lagde var oreo- og sjokoladekjeks. De inneholdt hvit og lys sjokolade OG oreokjeks. Her liker vi sjokolade!!


Nam! glad over at de smakte godt


Dette er en kjeks etter... en aanelse kvalm her, ja. haha, skikkelig mettende!

Har dere hatt en fin dag?

Tid for fredagskooos

Ubeskrivlig deilig med fredag! Jeg dro fra skolen i gymtimen i dag (mohah) for å øvelseskjøre scooter på parkeringsplass. Uæh, er så sykt gøy! Neste uke skal jeg ut i trafikken, så nå må jeg vel begynne på teoriboken snart kanskje. Noe jeg er skikkelig spent på er rundkjøringene!I kveld har jeg kost meg med tacoen, og også jordbær, is og ananas! omnom

ha en fin fredagskveld videre!

Kos på en torsdagskveld
Wow, begynner å miste tellingen på hvor mange kopper kakao jeg har drukket denne uka! Men aah - det er jo så godt, og det virker så avslappende. Tips om du skal øve til prøve! Legg merke til de utrolig søte, små mashmallowsene. Koselig!

 

 

 Et annet tips til litt kos om kvelden er en trøtt, kosete pusekatt. Så der lå den sovende koseklumpen min, Lasse, i fanget mitt og sov, mens jeg hadde en kopp kakao med mini-mashmallows... prøve-øving om språkhistorie ble ikke så ille da!

 Likte dere bildene?

Nu

har jeg det suuuupert her jeg sitter i senga med norskbøkene og øver til prøve om språkhistorie! Neida, det var ironi, heh. Spiser også ananas på boks, noe nytt jeg prøvde i dag. NAM! Meeeer!Fortell meg hva dere gjør daa! Regner med dere gjør noe litt mer interessant - eller? :-)

chiiillin' in the raainNå er jeg hjemme, sitter i pysjen under dyna og straks venter drømmeland. Det har vært en lang dag i dag! Skoledagen var som vanlig, så var det tre timer dans. Det var jo gøy! Vi jobber med et veldig morsomt show nå for tiden, hvor dansene gjør meg litt ekstra sliten. Men som alle sier; man har en utrolig deilig følelse etter trening! Camilla og jeg måtte vente en stund på å bli hentet, men vi koste oss ute i regnet (under tak - takk og lov) og tok litt bilder.


Haha, kuleste!


Selvutløser på søppelkassa da, så klart haha.

Hva synes dere om bildene? Har dere regn der dere befinner dere? Jeg vil ha sol og sommer nåå!! 

Antrekk 25.4shorts fra bikbok, t-skjorte fra cubus, sko fra converse, jakke fra h&m

Hva synes dere? Nå er det dansing!

Beautiful favorite


Jeg elsker dette smykket! Enkelt, men spesielt, søtt og utrolig fint. Fikk det til jul for noen år siden, og dette er jo ikke akkurat noe man går lei av! Loove it!

Nå har jeg nettopp kommet til mamma og pakket ut bagene. Jeg pleier ganske ofte å være så lat at det ender i at jeg lever i en bag, men prøver å bli bedre på å pakke ut, haha! I stad var jeg altså på mopedkurs, men det var bare teori i dag. På fredag skal jeg kjøre på parkeringsplass, så blir det ut i selveste trafikken !! Lille meg der ute... neida, tror det skal gå bra. Pappa var med meg på en tom parkeringsplass på søndag og øvde litt på scooteren - og det er jo såå gøy! Gleder meg kjeempe masse til å kunne kjøre!

Andre som skal ha/har scooter?


ikke at noen av dere sitter og pirke-titter på bildene, men jeg vet at jeg har tryllet bort føflekken på det øverste bildet, altså, haha :-)

PinkMandag igjen! Nå går jeg rundt med knæsj rosa neglelakk, noe jeg i starten ikke likte så godt. Men nå synes jeg faktisk det var litt fint! Neglelakk fresher opp hverdagen så mye synes jeg! Små gleder ♥

Litt rart, men er omtrent alltid i godt humør på mandagene!

Nå skal jeg egentlig ikke sitte her foran skjermen, men straks gå ned til trafikkskolen. Skal nemlig på mopedkurs! Kan fortelle mer om det senere. Ha en fiiin mandag! utropstegnutropstegnutropstegn

21. april


I dag har jeg vært på Egon's med pappa og lillesøs og spist det herlige over! Tacosalat, nam ♥

Vi spilte også bowling! Haha, kom på 2. plass - slo til og med pappa (med ett poeng, da... og gjerde).

Hva har dere gjort i dag?

GårsdagenI går etter skolen var jeg på en utrolig koselig kafè med Tuva og drakk kakao med krem! Det var kjempe deilig med helg etter den uka med masse greier å gjøre. Jeg kjøpte også Breaking Dawn på dvd! Så var Tuva så snill og ba meg på overnatting, så da koste vi oss med taco og twilight. Fiiin fredag var det!

Rolig

I dag på skolen tok vi klasse- og portrettbilde! Det årlige styret med sminking, retting av hår og øving på smil. Jeg kan opplyse om at jeg ikke er en av de to første, men smileøving var jeg med på, haha. "Skal jeg smile med tenner?" "Er dette for mye?" "Var det sånn?" Haha, neei - i år bør det bli bra, altså! Hvert år kommer jeg med et ferdig-øvd ok smil, men så ødelegger fotografen det med grimaser som resulterer i et hysterisk latter-glis fra min side. Skjedde i år og, skjønner dere, men tror ett av de fem bildene ble presentable. Så nå er det bare å vente i spenning! kghoirenfpowrh, det er bare et bilde...

Over til noe annet - se hva pappa fikk til bursdagen sin! Jeg ble nesten like glad som han, jeg - kanskje mer, til og med. Den er så fantasisk. Man åpner opp et lokk, legger inn en kapsel, fyller i vann og trykker på den store knappen, og voila; en kopp fylt med rykende og deilig sjokolade-terapi!

Så jeg har hatt en rolig kveld med kakao, engelsk presentasjon som jeg skal ha i morgen (om Amelia Earheart!) og Det Nye. Deilig!

Birthdayy

Gratulerer med dagen til pappaen min! ¢¾ Koselig kveld med bl©ªtkake, brownies, chips og godteri

Stuff I love ~ Sweet

Ny greie, hvor jeg poster bilder stappet med saker jeg elsker! Liker? Jeg gjøør

Regnværsdag

Et litt sent god morgen fra meg!

I dag våknet jeg opp til en grå dag med regn, aka en perfekt kose-seg-inne-under-dyna-dag. De dagene er ganske herlige! Men dyna får vente litt, for snart skal jeg være med på å vaske og rydde i et nytt rom vi skal pusse opp på dansinga. Så blir det litt dansing, og er det hjem og nyte resten av helgen. Ha en fin dag!

noen bilder jeg tok i stad på hundetur _ hva synes dere?

Innkjøp fra Oslo

Mine herlige, fantastiske, søte og sommerlige innkjøp:


Ååå, så lykkelig jeg var da jeg fant denne! Jeg så bare medium og large først, men så fant jeg den plutselig rett over hodet mitt - var skjebnen!  Fra bikbok 299,-


Genser fra Vero Moda 169,- og t-skjorte fra H&M 99,-


Solbriller fra H&M 69,-?. Armbåndet fikk jeg med shortsen siden det var helg - så koselig!

Likte dere innkjøpene?

Oslotur

Dette har vært en super dag! Jeg har hatt fri fra skolen, så det var kjempe deilig å starte langhelgen med en dag i byen med Camilla. Var ikke stekende sol som jeg håpet på, men idyllen var der likevel når vi satt på Aker brygge og spiste is og gikk opp og ned i Karl Johan! Jeg hadde ikke egentlig planlagt å shoppe veldig mye, men det ble litt likevel - og jeg er super fornøyd! Dro med meg kameraet da så klart:


En veldig påtrengende måke på jakt etter MIN is!


Monki! Åh, utrolig fint butikk!

I prøverommet da, så klaart


På Wayne's og drakk kaffe og kakao ♥

Hvordan har deres dag vært? :-)  nå er det fredagskooooos

#denfølelsen

Det er torsdag, jeg er ferdig med rle-prøve og det er langheelg! Så nå skal jeg bare late som om det er langhelg uten noe skolestress litt til, før jeg må begynne å tenke på den vanskelige naturfagsprøven som er på tirsdag... men den tid den sorg!

Ahh, utrolig hvor mye èn ekstra fridag påvirker humøret. Hva gjør deg glad akkurat nå?


meg i dag - glaad

Come, let us have some tea and continue to talk about happy things


Ah, hva er vel bedre enn å hoppe under dyna med en fin bok og 'a nice cup of tea'?

...

Er det èn ting jeg irriterer meg grenseløst over, er at jeg ikke klarer å drikke te. Jeg aner ikke hvorfor, det er bare noe med smaken som ikke funker for meg. Åhrhrlklksgj, jeg vil jo like te! Det er så koselig ♥ Som dere ser, gjorde jeg mitt 1024020 forsøk i kveld med tranebær-te og 5 skjeer sukker. Niks. Sukk.

Liker du te? En god te å anbefale kanskje? Won't give up!!!

INSTAGRAM

Weey, instagram for android!

tuvajohanne - følg meg! :-D

Min påske

Borte bra, men hjemme definitivt best!

I går kom jeg hjem sent på kvelden etter en ca 8 timers lang biltur, så jeg har brukt dagen på å "våkne" og komme meg litt tilbake til verden. Haha, føles jo ut som om jeg har vært borte i en evighet! Uansett, så har det vært kjempe koselig og kjempe fint på hytta med laange skiturer, grilling, masse godteri i gullpåskeegget mitt, tvkos, hundekos, matkos.. KOS!   

Image and video hosting by TinyPic

 

Jeg tok egentlig ikke så mange bilder i år som jeg pleier, noe som faktisk var litt deilig. Kan bli litt slitsomt å føle at man dokumentere vært øyeblikk! Men det ble litt hundebilder da :-) Den svarte hunden er Nero, også er det Linus som dere kjenner ♥ Har dere hatt en fin påske da? Jeg har!

Belle Paris

Jeg har fortsatt mildt sagt en del bilder igjen å vise dere, så her kommer de! Dette blir det siste fra Paris tror jeg :-) Savner det sånn!


åh, det fine, franske frokostrommet for eksempel. Så sjarmerende!

Det var her jeg oppdaget høydeskrekken min, haha. Tro meg - å stå der ...

Notre Dame alle sammen!

Fantastisk mat!! Pasta carbonara. Bestilte heeelt selv - på fransk! :-)

Min dessert - sjokoladeis, krem og kirsebær. NAM ♥

Inne i glasspyramiden!

Notre Dame igjen.

Legg merke til trærne! Utrolig søtt!

Dette er på en resturant i Latinkvartalet (?). Havaienne pizza!

Haha, - en butikk i Champs-Elysèe. Disney-butikk!

Haha, jeg tror vi kjøpte 12 postkort eller noe. Sendte ikke alle, da, fint å ha noen selv og :-)

Ekte, franske, lange baguetter! Dette bakeriet var kjempe franskt.

Tada! Etter mye leting fant jeg endelig makronen min. Måtte jo smake makron når jeg først var i Paris! To ord; søtt og mektig. Søte da!

Flyet hjem. Fint avslutningsbilde på en utrolig fin reise synes jeg!

Paris har virkelig vært helt fantastisk. Reisen gikk over all forventning, og jeg fikk egentlig et veldig bra inntrykk av byen! Dere vet når man sitter på weheartit og ser på bilder av Paris? Vel, Paris er enda finere enn det ser ut som! Verdt å reise til - jeg skal ihvertfall tilbake!

Hva synes dere om bildene fra Paris? Er det en by dere vil dra til? :-) 

I morgen drar jeg på hytta, der det er masse snø - gleder meg! Ha en superfin påskeferie dere, da :-)

Og, ps, fikk en kommentar om jeg kunne vise det jeg kjøpte i Paris... (og som jeg forresten omtrent har bodd i siden)

The Hunger Games

Nok en dag med strålende sol. Herlig! Det er jo påskeferie nå, og jeg nyter det til tusen. Hittil har jeg bakt oreokake, spilt sims, hatt overnattingsbesøk av Mathilde, gått en lang tur, spilt enda mer sims, spist is og bare slappet av...

I dag:har jeg lånt lillesøs sin sparkesykkel, og har sparket rundt i sola.

Nå skal jeg på kino med Mathilde og se The Hunger Games! Ah, ferie ♥

Musèe du Louvre

♥ Dag 3 i Paris. Dag to tok vi metroen ned til Louvre - pyramiden og museumet. Der var det fantastisk fint og idyllisk! Dette er noen bilder vi tok kvelden før da vi gikk ned for å se glasspyramiden:Dette er fra dag 3:Såklart måtte vi se Mona Lisa, så vi gikk rundt (en god stund), før vi fant det.


Selveste Mona Lisa folkens!! Må innrømme at jeg så for meg noe litt større kanskje, men var gøy å se det - er jo utrolig kjent.

Hva synes dere? Åh, jeg eeeelsker paris ♥

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits