hvilket uvær?

I dag har jeg trasket rundt i nesten fult regntøyutstyr og ventet i håp om at uværet, som aldri kom, skulle komme sånn at jeg kunne hatt en grunn til å gå i nesten fult regntøyutstyr. Det positive er at jeg elsker støvler! Det er så deilig å bare kunne hoppe i støvlene så man slipper å knyte milelange lisser når du skulle vært ute av døra for 10 min siden...

 
Fine, hæ? Var egentlig på jakt etter Hunter støvler, men det fantes ingen steder!

 


Festivalen i går gikk kjempe bra, klarte virkelig å holde nervene nede! Vanligvis på festivalen har jeg blitt helt nervevrak.
Dessverre så jeg ut som en død fisk på de fleste dansebildene... må øve mer på ansiktsuttrykk! :-)

Natta!

happenings

Lenge siden nå, jaa! Det er helt sykt hvor mye som skjer nå for tiden - tentamener, fremføringer, avslutninger, prøver... I tillegg har jeg denne haugen med klær som veldig snart bør ryddes(!):Også har jeg fått en ny plante på rommet mitt, finfinfinI går var det aktivitetsdag med konfen hvor man kunne velge aktivitet. Jeg valgte media, så vi gikk rundt og tok litt bilder.
Vet det er hundre år siden, men her kommer noen bilder fra 17.mai!


Capsen vant A og jeg på lekene. Hihi, synes nå den var litt søt da :-)

Da fikk dere litt forskjellig! Hva synes dere om bildene?
Da er det natta for meg, i morgen er det festival der jeg skal danse og spille piano!

wild cat// Canon Eos 1000D - Lasse ¢¾

min syke, syke bestevenn

Min syke, syke, SYKE bestevenn Tuva, ga meg det syke portrettet til bursdag. Har virkelig ikke ord, det ligner på en prikk! Hun er så flink! Tuva har en kunstblogg som du kan se <her>. Besøk den, da blir hun glad!! :-) Uææ, det er bare så utrolig bra! Tuva har virkelig talent, og hun er også en helt herlig person. Jeg er så utrolig heldig som har deg som beste venn, Tuva. Glad i deg ♥

SYKT HVA? Åh, tusen tusen tusen takk Tuva ♥
Hva synes dere?


etter regnet

Jeg elsker å være ute etter regnet.


Når sola speiler seg i dråpene fra trærne.Når det er vannpytter overalt, og når du går rundt i dem.Når lufta er så frisk, at du føler deg så frisk og glad.


Hva synes du om bildene?


pakke i posten

Endelig! Da har vesken min kommet! Husker noen 'black or brown?' -innlegget mitt? Vel, jeg begynte å abonnere på Det Nye, og velkomstgaven var en veske fra merket Lycke. Ante ikke at den skulle være fin! Jeg er forelsket.

Jeg sparer dere for rotet mitt.Hva synes du?

lørdagen

Det er så typisk meg å blogge om gårsdagen
Hahaha! Jeg var den heldige...


Is, sol, venner, mer is, tyggis under skoen

Hva drev du med i går da?

PS. I MORGEN HAR JEG BURSDAG, OG BLIR ENDELIG 15!!!!!!!!

a tiny pink heart soap


Canon Eos 1000D / Tuva Johanne

siden sist

Hei!
Det er en stund siden nå, og det har skjedd en del siden 27.mars! Først litt snakk om været - det er vår/sommer!! Alt er så utrolig mye lettere om sommeren. Mindre klær, sene kvelder, tøysko, positivitet, smil, solbriller, grilling. Trampolinen er satt opp, og det er hvitveis overalt. Syklen er også blitt tatt frem ... ja, nå er det vår, dere!!

Jo, ting som har skjedd... Jeg har flyttet! Jeg har flyttet til en ny leilighet, den ligger ikke så veldig langt unna der jeg bodde før. Jeg er nå tilbake til der jeg bodde når jeg var liten, noe jeg egentlig liker veldig godt. Elsker dette stedet!

Dette er det gamle stedet. Bilder fra det nye stedet (ja, vi kaller det 'stedet') kommer nok etterhvert! :-) Akkurat nå består det nye rommet mitt av pappesker og rot.

Jeg har vært ute med Tuva og tatt bilder, siden jeg skal konfirmeres til høsten trengte jeg bilde til invitasjonen. Headeren ble også tatt da, og det er antageligvis det bildet jeg bruker på invitasjonen og.


nam, nam og nam! Icekiss er den beste isen noen sinne - helt sant.


Sett Water for elephants? Å, den var så bra!! Den var virkelig ALT. Var og så den med Tuva, Mathilde og A - kjempe koselig!

Mathilde ♥

Jeg har smakt oreokake... NAM! Men helt sykt mettende - litt too mutch.

Ntåå! Hjertetunge!


Du har gjort i det siste?
Smakt oreokake?
♥

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits