NY BLOGG

www.tuvaj0hanne.blogg.no

nå har jeg hatt tuve en god stund, og jeg er veldig klar for en ny start! vi får se hvordan det går på den nye, så følg meg gjerne videre lesere! :-)

Sweet sixteenBursdag-barnet! Jupp, i dag er jeg 16 år. Må si jeg ikke føler meg noe annerledes. Men jeg har hatt en super dag! Startet med at jeg ble vekket med bursdagssang, gaver og kake - noe som er kjempe fint som alltid. Så ble jeg hentet av pappa for å dra til biltilsynet for å ta moped teoriprøven. Gud, som jeg gruet meg! Men det gikk supert! 3 feil av 5 mulige. Var ubeskrivelig deilig å se dette poppe opp på skjermen: "Gratulerer, du har bestått"! Såååå...


posing med babyen miiin ♥ I dag har jeg scootret rundt omkring - tatt litt ekstra omveier :-) kjempe gøy!


Og se hva jeg fikk av lillesøs... coldplay & lidolido ♥ love! beste lillesøsteren i verden altså!!

Glitter shoes

 Favoritter! synes?

Image and video hosting by TinyPic

Antrekk // konfirmasjon

Heii! Åh, det har skjedd utrolig mye de siste dagene! Eller så er det bare jeg som føler det sånn. Har ihvertfall gjort noe hver dag! Jeg driver jo på med mopedlappen, så øver til teoriprøven som bare det. 30 spørsmål - maks 5 feil! Uff, håper jeg består, skal jo tross alt ta  den på bursdagen min. Som forresten er 3 dager tiiiil!

I dag har jeg vært i Annie sin konfirmasjon - var strålende vær og veldig koselig. Gratulerer igjen til henne! ♥

hva synes dere om antrekket? fikk endelig en anledning til å bruke kjolen! :-) 

LidoLido konsert!

Hei! Hadde alle en fin kveld i går, enten hjemme eller ute? Jeg ville nok normalt kost meg hjemme i sofaen, men i går dro jeg faktisk ut med noen venner på et arrangement der det skulle være kino, mat og konsert med..... LidoLido! Herregud, det var sinnsykt bra! Han danset, hoppet og gjorde masse rart hele tiden, noe som var utrolig morsomt å se på, haha. Sto nesten på første rad! Og smilet hans da... litt betatt jeg ♥ Dere som ikke allerede har hørt den høre Turn up the life - gladsang deluxe!

Vært på konsert med LidoLido før?

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits