GOODBYE


blomst fra bikbok


Nå ligger kameraet i bagen min i bilen, så det ble noen webcam bilder! Vi skal snart dra til hytta, gleder meg kjempe. Gleder meg mest til å ta årets første bad - jeg kommer til å bade uansett om det regner eller ikke, altså. Håper det blir fint vær, så skal dere nok få noen sommerbilder! Ikke glem bloggen min da, hihi :-) Snakkes!

believin'


//privat

In the sun


Canon eos 1000d, tatt av søss

Hva synes dere?

havin' fun outside
Gøy på trampolina! :-)
Bare for å vise dere hvor blå himmelen var her rundt kl 7!

Jeg elsker sommerkvelder.
Det er så lyst så lenge! I stad gikk jeg ut og tok litt bilder, ble ganske fornøyd egentlig.
I morgen skal jeg på en hytte i Fredrikstad, og blir der til lørdag - så det blir nok ikke noe blogging før da. Men jeg kan love dere masse bilder! Kanskje noen antrekk og :-)
Hva synes du om bildene?

a hidden rose


Foto; privat, Canon eos 1000d

Mallorca

Jeg har vært på Mallorca tre ganger; en gang da jeg var to år, en gang for to år siden og en gang i fjor. De to første gangene var jeg i Alqudia, og den siste gangen var jeg i Cala d'or. Å, som jeg savner Mallorca! Det er egentlig det eneste stedet jeg har vært i syden. Disse bildene er fra Cala d'or - ganske gamle bilder tatt med et enda gamlere kamera!

 

Åh, saavn.
Noen gang vært på Mallorca?

Innkjøp


H&M


Bikbok


Sånn, da tror jeg nok jeg har nok bikinier! Eller - man får jo aldri nok bikinier. Men da har jeg ihvertfall overdelen også. Nå kan badeværet bare komme!

Summertime
I love Mallorca!Nå sitter jeg ute i solen og leser Appelsinpiken. Se på været da! Nå ser det ihvertfall skikkelig sommer ute her. Ah, skyfri himmel, bier som summer i det fjerne, sola i ansiktet og null bekymringer og stress. 

Lazy days

Nå i det siste har jeg gjort nesten ingenting. Det er jo ikke så mye å gjøre når det regner nonstop hele tiden! Kan nesten ikke vente til mandag, da skal vi på hytta - og da burde feriefølelsen være der! De siste dagene har bestått av:


'den forsvunnede diamant'-spilling


kakao-drikking


gjemme seg under bordet for torden -ing


bobblebad-bading

Ah, det er så herlig å bare ta livet som det faller seg. 

 
Hva består dine feriedager av? (om du har ferie da, hihi)

Daff daffere daffest

Nå har jeg tatt på meg skikkelig daffeklær, plantet meg i sofaen og skal spille Sims 3! Ute er det overskyet, så jeg har ikke dårlig samvittighet for å sitte klistret foran Sims nå, altså.


Genser og tights/shorts fra bikbok. Svart topp fra gina tricot.Solbriller fra H&M


Hva gjør dere i dag?

I går

Nå er jeg hjemme etter overnatting! Jeg tror jeg aldri har ledd så mye som jeg gjorde i går. Nå har jeg akkurat importert over bildene, og det var ikke akkurat få bilder som var blitt tatt. 375!! Men om det er noen som er presentable....
Det var ihvertfall en veldig koselig kveld - perfekt start på sommerferien!
Kjempegod, hjemmelaget pizza av Mathilde!Tuva og Tuva ♥  (jaa..)


 Mathilde ♥

Accessories for today


Ballerinasko arvet (eller second hand, som jeg har lært nå!) -btw; strømpisen er full av hår, sorry!!


Smykke fra Lindex


Neglelakk fra Depend (kjøpes på Vita feks)


Og sist men ikke minst; et stoort smil! FORDI DET ER SOMMERFERIE!!!!!


Nå skal jeg opp til Mathilde, så blir det overnatting - må jo feire at vi har to måneder foran oss med FERIE!

Resultat fra shopping

Tjoho, endelig noe å blogge om! I dag var mamma og jeg på shopping, jeg skulle først og fremst ha sko. Jeg trengte noen litt 'ordentlige' sko, altså ikke tøysko..(hva er ordentlige sko, som ikke er tøysko??) Fant ihvertfall noen til slutt, og de er helt ok egentlig. Ellers.. ja, dere kan jo se hva jeg har kjøpt! :-)

Fra Din Sko


Elsker denne bikinioverdelen! Overdel fra Cubus, underdel fra BikbokTube-bh fra Bikbok


Solbriller fra H&M  ♥


Hva synes du om innkjøpene?

Inspirerende blogger

Jeg fikk et spørsmål om hvilke blogger jeg blir inspirert av, og jeg tenkte jeg like godt kunne skrive et innlegg om det! Jeg leser mange, mange blogger - jeg henter inspirasjon fra de fleste egentlig. Litt her og litt der! Jeg blir veldig inspirert når det kommer til mote og klær, sminke og foto. Og blogging generelt, da :-) Jeg kan nevne noen blogger jeg leser!

kristineam
amalieha
ingridbjorndal
mne
tegnehanne
carolinemaria
beero

Dette er bare de jeg har lest veldig lenge nå, og har vært fast leser av en stund. Det er veldig mange andre jeg leser hver dag også, alle på vennelista for eksempel.  

Leser du også noen av de?

Antrekk 20.06


Genser: bikbok  |  Shorts: klippet selv  |  Svart topp: gina tricot  |  Smykke: bikbok  |  Sko: converse

Dette antrekket er inspirert av >Amalie<! Anbefaler dere å ta en tur innom bloggen hennes, jeg blir ihvertfall kjempe inspirert av den hele tiden!


Hva synes du om antrekket?

I can see myself in the eyes of my cat

Foto: Privat, tatt med Canon Eos 1000d

Antrekk 19.06

Genser: bikbok  |  Shorts: klippet selv  |  Sko: converse  |  Ring: julegave
Herlig luft ute nå!


Et litt kjedelig antrekk, egentlig - men veldig komfortabelt!
Hva synes du om antrekket?

Pepper's med Pappa


Typisk meg... Her har jeg med kamera for å ta bilde av maten min, men så er jeg så sulten at jeg helt glemmer det og begynner å spise. Dette her så bare.. ekkelt ut. Det var en calzone, ihvertfall!
Pappaen min er veldig morsom :-)


Nå skal jeg prøve å få tatt noen antrekksbilder! Stativet mitt er hos pappa, men jeg får prøve å finne en stubbe eller noe.


 

Flink

Nå har jeg vært en kjempe flink datter, og støvsugd hele huset. Jeg tror jeg er allergisk mot støv, for da jeg støvsugde rommet mitt i stad fikk jeg totalt nyseanfall. Tror jeg nøys åtte ganger på rad! Men en annen gang skulle jeg teste om jeg var allergisk mot løvetann, så jeg luktet på en, da. Og da nøys jeg femten ganger på rad - helt sant!

Men ihvertfall.. Nå har jeg pause, og sitter og spiser Tresis (? sånn med sjokolade, jordbær og vanilje vet dere) fra boks med skje.
Omnomnomnom...


Nå må jeg vel legge fra meg isen (neeeeeei!), og tørke litt støv. bloggS!

Sunday is.. funday?

Det er søndag, og den første hvor jeg vil at mandagen skal komme fortere. Jeg har nok hatt litt for mye fritid i det siste - ingen lekser, dansing eller pianotimer. I dag har jeg absolutt ingenting å foreta meg, så det blir spennende å se hva jeg finner på. Hm.. ellers - det er grått og trist ute. Og jeg har en følelse på at dette innlegget ikke fører til noe. La oss heller se på hvor grått og trist det er her.Hva skal dere gjøre i dag? Hva skal jeg gjøre i dag? :)

INNKJØP

Da er jeg hjemme etter en liten tur på storsenteret! I dag kjøpte jeg bare ting jeg trengte, eller.. litt annet og da :-) Masse salg overalt, så umulig å komme hjem med bare fornuftige ting. Eller - klær er jo fornuftig det, da?


Bikbok


Bikbok. Disse genserene er skikkelig behagelige!Bikbok. En sånn turban-hårbånd ting? Haha, aner ikke hva det heter. Jeg så skikkelig dust ut med denne  i prøverommet, men siden den kosta 10 kr, kjøpte jeg den forde. Vet noen hva en sånn heter, forresten? 

Her er det fornuftige. Sokker, undertøy, lus og øyenskygge(ikke så fornuftig, men 20 kr!!). H&M


Hva synes du?

De spesielle sangene

Noen gang hørt på en sang med hodetelfoner og høyt volum? Mens du danser rundt i rommet og synger med uten å vite at alle hører deg og det høres skikkelig surt ut? Som får deg til å danse som er gærning? Det er de spesielle sangene som får deg til å føle lykke, og får deg til å glemme alt rundt deg. Får deg til å glemme alle bekymringer og problemer. Det er de sangene som gir deg den følelsen som du får i bakken på berg og dal banen på Tusenfryd.
Vi har alle noen sanger som betyr noe for oss - de spesielle sangene. Som enten bringer frem gamle minner, gir deg lykke, får deg til å tenke, får deg rørt, får deg til å føle trygghet...

 

I'd rather dance - Kings of Convenience


Take on me - Aha

Alive - Black Eyed Peas

 

 Don't want an ending - Sam Tsui

 The Flood - Take that

 E6 - DDE

 Apologize - Timbaland

 Just a dream - Sam Tsui & Christina Grimmie

 

 
/weheartit


Har du dine spesielle sanger?

Under my umbrella

Da er jeg endelig hjemme, og sitter varm og tørr innpakket i et teppe i sofaen. I dag har det regnet absolutt hele tiden, så heldigvis(!) hadde jeg paraply med. I dag var det aktivitetsdag, og vel.. det hadde vært mye morsommere å gå frem og tilbake på fotballbanen i sol!
Vi ble delt inn i grupper, så skulle vi gå til en post og løse oppgaven. Så skulle vi gå tilbake til et spesielt sted, og gi svaret til læreren. Hvis det var feil, måtte vi gå tilbake til posten og prøve på nytt. Og dette måtte vi gjøre på 50 poster. Min gruppe (Camilla, Mathilde og jeg ♥) klarte 21, hehe - men jeg er veldig stolt av oss!


♥


Fine Mathilde ♥


 Stay positive!
Hva synes du om bildene? Litt herlig med regn da...

 

Pip!

Et lite pip fra Wii spillingen! Pizzaen var forresten kjempe god - hvis noen lurte. Det var isteen, isen og kjeksen og! Man kan vel si jeg har tatt sommerferien litt på forskudd! :-) Men nå er det jo praktisk talt sommerferie, i morgen har vi aktivitetsdag, på mandag skal jeg på elevsamtale(som varer i en halv time, så kan jeg dra hjem igjen) og på tirsdag har jeg fri! Ooog på onsdag; SISTE SKOLEDAG! Utrolig herlig med ingen lekser.

Da er det basketball neste!

Antrekk 16.06Genser: bikbok | Shorts: klippet selv | Sko: converse | Sløyfe: bikbok
Nå skal jeg snart sette inn pizzaen i ovnen, så blir det Hjemmelaga og Wii!

Wii

I dag kom pappa og søs hjem med en overraskelse - de hadde kjøpt Wii! Hehe, jeg har prøvd det før, ganske morsomt egentlig. Enten er det jeg som er veldig ut av trening, eller så er spillet ganske krevende - jeg blir anpusten bare ved å spille en runde tennis...


Booowling!

Og Linus må passe på at han ikke blir truffet, stakkar...

Noen gang spilt Wii? :-)

With my boots on

Jeg våkner opp, og ser sola skinne gjennom vinduet. Jeg ser på gradestokken, og den viser 13 grader (haha, faktisk er ikke 13 grader så veldig varmt). I dag bestemmer jeg meg for å droppe strømpisen, og gå i bare shorts! 'Ja, nå er det virkelig sommer, altså' tenker jeg.
... Ja, så klart det begynte å regne. Men bare så alle sammen vet det; jeg gikk ikke i støvler i dag! Sjokk! Men da jeg kom hjem var det jo kjempe vått ute, så derfor har jeg på støvler på antrekksbildene. Da er det avklart, hehee ;-)

Har dere sommer hos dere? (igjen snakk om sommer, jeg veet)

I wonder how heaven looks like


Antrekk 15.06Topp: arvet  |  Shorts: avklippet og arvet  |  Sløyfe: bikbok  |  Støvler: din sko

Azuzephre

Kall meg barnslig, men disse bildene er så kjempe søte!
Bowlerhatten

Siden jeg ikke har så mye å blogge om akkurat nå, tenkte jeg å lage et innlegg om hatten min. Dere har vel kanskje sett den på noen bilder jeg la ut tidligere, men ja... Da får dere se den igjen! Jeg fant den på bikbok, den bare lå der mellom noen bukser uten lapp eller noe. 50 kroner! Weeee, kupp! Uansett, jeg elsker den, har vært på jakt etter en såkalt bowlerhatt så lenge nå at det var på tide.


Haha, min spisse albue.


Så hva synes du om bowlerhatten? Har du en selv?The summer is knocking on the door

Jeg tror jeg har hatt for mye fri, og for mye sol. Jeg har skikkelig sommerferie-følelse! Men det er nok noen dager til med skole. Men følelsen man får på siste skoledag er herlig at det er verdt noen få dager med skole til. I morgen skal vi levere inn lærebøker - weeeeeee. I dag, da jeg satt med samfunnsfag, begynte jeg plutselig å tenke på forrige sommer. Da vi var i Trondheim hos slekta, og herreguud som jeg lengter. Haha, jeg føler jeg BARE blogger om sommer nå for tiden, men det har vi vel ingenting i mot vel? :-)

Jeg føler ALT blir bedre om sommeren. Når det er strålende sol, blå himmel og kjempe varmt. Jeg blir virkelig mye mer positiv og glad, og blir mer kreativ og veldig fort inspirert. Det har dere kanskje merket på bloggingen min også? Jeg merker ihvertfall det! Sommeren gir meg selvtillit, lykkerus og et stooort smil.

 
Snapshot! haha

Lengter du like mye etter sommer som meg?

 

Don't want an ending

Nå skal jeg ikke ødelegge denne fine stunden med masse kjedelig tekst - men er ikke den sangen bare nydelig? Jeg ble anbefalt å høre på Sam Tsui, anbefaleren trodde jeg ville like han. Helt sant! Jeg elsker musikken hans, den er virkelig helt nydelig. Han covrer mange forskjellige sanger også, og flere av dem synes jeg er bedre enn originalene. Jeg vil virkelig anbefale dere å høre på han! ♥

Gårsdagen

Hei! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra overnatting hos Live. Var litt spontant, men veldig koselig :-) Har en del bilder å vise dere! I går var det loppemarked, men jeg fant ikke så mye der i år. Men jeg kjøpte en drømmefanger, den skal dere nok få se.
Hihi, synes denne var litt søt, jeg.


Fine Camilla!
Her er også gårsdagens antrekk!Topp - Bikbok | Shorts - arvet og avklippet | Støvler - Din sko(?) | Veske - H&M | Solbriller - Nille   
Lengter etter sommer

1 uke igjen til ferie, sommer, frihet, lykke, gladhet, is, is, is, jordbær, solbriller, hytte, havet, bading, bikini, sol, solbrente skuldre, shorts, sene kvelder, flipflops, opplevelser, fregner, solbleket hår, solbrun hud, stranda, grilling, vennekos, familiekos, musikk, fotografering, reiser, taco, taco, taco, blå himmel, soling, shopping, latter, smil, vannkrig..... JEG KAN NESTEN IKKE VENTE

//weheartit

Med i konkurranse!

Jeg er med i konkurranse på Anne og Thereses blogg! For å komme til konkurransen trykk -her-. Fine premier - både første, andre og tredje premie.

Wish me luck!

Photo-booth-fun

Nå er jeg hos Live, og akkurat nå skriver jeg på en MAC! Haha, har problemer med å forstå den, men en dag skal jeg også eie en liten, hvit herlighet som denne. Jeg har virkelig problemer med å skrive alfakrøll... ikke hold inn skift, tuva. Men øvelse gjør mac-mester! :-)


funfunfunfunfun

Innkjøp og sånt

I dag kom jeg meg endelig ut! Hadde det ikke vært for at Camilla sa ja til å være med meg på shopping, hadde jeg fortsatt sittet her i pysj. Bare så dere vet det har jeg blitt MYE flinkere til å spare penger! Kjøpte ikke så mye i dag, selvom jeg gjerne skulle ha kjøpt hele Bikbok og H&M. Utrolig mye fint der nå, sommergarderoben min kunne godt ha blitt oppdatert litt :-)

L'oréal, kjøpt på H&M


Viva la Diva, kjøpt på Cubus. Liker dette merket kjempe godt! Kjempe bra, men også kjempe billig!

Øyenbryns øyenbrynsskygge


Hva synes dere?

H&M love
Jeg fant også disse skoene på nettet et sted, men jeg husker ikke hvor! Vet dere hvor man kan finne lignende?
 

Noe du likte?

You are specialYou are special
you are unique
don't try to be anyone else
when you can be yourself
you are specialRaandom

Jeg har endret litt på designet, mye mer fornøyd nå. Om dere har problemer med å finne sidemenyen, så er ligger den heeeelt nederst på bloggen. En liten update; det er nesten bare 1 uke igjen til frihet, til lange slappe dager og til null bekymringer! HERLIG

Nå skal jeg fortelle dere en liten sjokk-nyhet jeg fikk i dag (ihvertfall for meg): Jeg fikk 6 på portrettet mitt! Vi skulle tegne oss selv, noe som ikke gikk så bra første gangen. Den første "tegningen" (vil ikke kalle det en tegning en gang) endte i søppla. Jeg liker å tegne, men portretter ....... !!!
 

For noen dager siden var det herlig vær - strålende sol og blå, skyfri himmel. Nå er det sånn som dette...
Men jeg innrømmer at det er litt deilig med regn da. Hva er vel herligere enn å løpe rundt i regnet? Et 'snakk-om-vær'-innlegg og et ganske 'random' innlegg. Koselig med vær-prat daaa :-)
Hva synes du? Hvordan er været hos deg? :-)

fly away to heaven

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits