See you later alligator

Nå har jeg kommet til pappa, og i morgen skal vi dra på campingtur! Vi skal først kjøre til Sverige, og ligge i telt i nærheten av Stockholm. Så skal vi forhåpentligvis også innom selve Stockholm - tivoli og shopping! Weeeeee! Videre skal vi bo på et hotell som ligger litt unna en park hvor det er badeland, karuseller og masse annet gøy. SÅ skal vi kjøre til Trondheim og besøke familie, for bestemor har bursdaaag ♥ Skal også innom hytta på fjellet, har aldri vært der på sommeren før, så det blir gøy å se hvordan det ser ut der nå! :-D

Høres ikke dette gøy ut? Gleder meg veldig veldig veldig. Kjenner jeg meg selv godt, så blir det nok tatt massemasse bilder - så litt å vise dere har jeg nok når jeg kommer hjem!Ha en fortsatt fin sommer, så ser dere meg igjen om ca to uker! See you later alligator :-):-)

Ingen sommer utenBadminton, vel! ♥ Jeg kan ikke komme på en eneste sommer hvor jeg ikke har spilt badminton en sen sommerkveld. Når det er helt vindstille, sola er påvei ned, og jeg går barbeint i det litt fuktige gresset. DET er sommer, det, eller hva? Pleier du også å spille badminton om sommeren?

My place

Nudler, Costume, Betrayed (bok nr 2 nå!), pcn og Leopål. Kan det bli bedre? NEI ♥ Akkurat nå er jeg i skikkelig sommerferie-modus. Kan ikke dette vare evig, vær så snill? Hva gjør dere i dag?

Tuvas lille skjønnhet

Tuva kjøpte meg den 28.01 2011, og det var en av hennes lykkeligste dager. Selvom hun gjerne ville ha hatt meg litt billigere, angrer hun ikke for at hun betalte 3500 kroner for meg. Jeg heter Canon Eos 1000d, og jeg er Tuvas lille skjønnhet, yndling og beste venn. Tuva og jeg er bestevenner, og vi er sammen nesten hele tiden. Tuva elsker meg av heele sitt hjerte ♥ Jeg funker helt perfekt, men av og til nekter jeg å fungere, noe som får Tuva til å bli veldig mega kjempe irritert.


Jeg liker spesielt godt å ta bilde av meg selv og Tuva i speilet. Men er jeg ikke bare helt utrolig nydelig?!

Hilsen Canon Eos 1000d ♥♥

Kozelig

Nå sitter jeg sammen med lille gutten min, Leopål, og skal lese i Merket. Jeg har lest boka på engelsk før, men da var jeg mindre og jeg tror ikke jeg forsto så mye. Den handler om vampyrer, men etter å ha lest Twilight (♥♥) er det vel ikke noe som kan overgå den! Uansett, nå skal vi koose oss med boka, så natti natt :-)


Leopål, veeel


♥

Hva gjør dere i kveld? 

Sometimes I wish summer would last forever

I dag våknet jeg til strålende sol, så da ble det stranda. Åh, sommeren er så fin! Utrolig hvor lite man setter pris på det om sommeren, mens om vinteren lengter man skikkelig. Jeg prøver ihvertfall å nyte hver sommerdag fult ut ♥
Det var kjempe deilig vann i dag, men det ser dere vel? Håper alle sammen har en fin sommer der dere befinner dere - nyt hver eneste dag som om det var din siste!  Hva synes dere om bildene?

Shorts-dilla


Jeg elsker shortser, og det er noe man aldri kan få nok av. Det kan jo brukes året rundt! Selv har jeg omtrent bare shortser jeg har klippet selv, så jeg har veldig lyst å kjøpe noen nye. Fant du din favoritt? Uæ, jeg klarer ikke å velge, men jeg elsker dongri-shortsene fra bikbok!!

INNKJØPGenser og tubetopp fra bikbok. (ignorer merkelig smil til venstre)


Bikbok


Bikbok. Denne er veldig gjennomsiktig, men den passer nok veldig fint over en bikini!


Cubus. Dette må nok være den fineste kjolen jeg kjøpte (og som jeg eier kanskje), se så utrolig fin! Den har blomstermønster på overdelen, og et litt ballerina-aktig skjørt. Føler meg som en prinsesse i denne kjolen, hihi.

Bikiniunderdel fra Cubus. Jeg spurte en i butikken, og hun sa at dette var den bikiniunderdelen som hørte til den bikinioverdelen. Men dere ser at fargene er liiitt forskjellige? Jaja, funker vel.

Panduro. Dette er til konfirmasjonsinvitasjonene jeg skal lage til min andre konfirmasjon! Blått og hvitt ark, sølv-svart penn og sølvblomster til å pynte med.

Er veldig fornøyd med innkjøpene - ble en del sommerkjoler! Hva synes du?

De siste tre dagene

Her kommer noen få bilder fra de siste tre dagene! På lørdag dro jeg til kusina mi, Annie. Hun bor rett ved et stooort kjøpesenter (heldiggrisen), så det ble litt shopping første dagen. Senere dro vi ut med den nye båten deres - kjempe fin båt! Her er bildene:


Fine Annie! Legg merke til den nye kjolen hennes - fin hva? :-)
Gucci syntes det var skikkelig spennende å kjøre båt.
Nesten like solbriller :-)Dessverre gikk kameraet mitt ut av lading den første dagen, og siden jeg er så smart tok ikke jeg med meg lader, så det ble ikke tatt noen flere bilder. Jeg som ville ta bilder av de stekte nudlene jeg spiste på thai-resturant, den fine badeparken vi var på, det morsomme spillet vi spilte hele tiden, grillmaten vi spiste, isene vi spiste, alle de fine kjolene Annie og jeg prøvde på bikbok... 
Hva synes du om bildene?

Det nye designet

Dere ser vel at designet er totalt forandret, så jeg tenkte å bare fortelle litt om det. Dette er da et gratisdesign fra katrineaastorpdesign.blogg.no. Det er Katrine som har laget grunndesignet, men jeg har endret på en del selv. Jeg synes designet Katrine har laget er utrolig fint og perfekt! Men jeg har egentlig ikke vendt meg til det enda - det er liksom litt for perfekt for meg.

De siste dagene har jeg vært hos kusinen min, så derfor har jeg vært litt borte. Har litt bilder og innkjøp å vise! Uansett - Annie (kusinen min ♥) og jeg satt oppe til kl fire om natta og lagde header til meg. Okei, det var Annie som lagde headeren, jeg satt der og pirka, haha.

Hva synes dere om designet og headeren da?

 

Ut på tur, aldri sur!


På tur med Gucci i regnværet♥
Søt, hva?

konf invitasjon 1
Tada! Jeg skal ha to konfirmasjoner, og denne invitasjonen er for den jeg skal ha med pappa. Vi skal feire i Trondheim, for pappa er derfra og vi har familie der. Jeg lagde invitasjonen på fotoknudsen.no - det var veldig morsomt å lage, for det var ganske mange ting man kunne gjøre.
Er det noen andre konfirmanter der ute? :-) Og hva synes dere om invitasjonen?

strawberry sweetness


Gjøreplan for i dag:
fikse litt til på rommet
♥prøve å få begynt på konfinvitasjoner
♥jogge en tur (joggeskoene mine er hos pappa, men jeg SKAL jogge forde - uansett om jeg må løpe i ballerinasko!)

Hva er dine planer for i dag?
wake up world, there's a new beautiful morning


[Foto og tekst: privat]

I dag våknet helt av meg selv kl 06.51. Utenfor vinduet skinte solen, så jeg slang på meg en shorts og en tskjorte, og gikk barbeint ut i det våte gresset. Herlig! Jeg elsker egentlig å stå opp tidlig, dagen blir så mye lengre, og jeg får gjort så utrolig mye mer enn jeg får gjort om jeg står opp i tolv-ett tiden. Men nå skal jeg spise litt frokost, og ellers; nyyyte sommerferien!!  Hvordan er din morgen?

smakebiter

Nå har jeg ryddet klesskapet, flyttet litt på møbler, pyntet litt og støvsugd på rommet mitt. Begynner å bli bra, synes jeg. Men det er langt fra ferdig til sånn som jeg vil ha det, da - har fortsatt en plan! Noen ting jeg har lyst å kjøpe er: en hylle som kan henge på veggen, en kommode til, noen knagger og et gulvteppe som er sånn 'teddy', om dere skjønner hva jeg mener :-) (har alltid hatt lyst på et slikt 'teddy-teppe', de er så myke!) Enda så har jeg ikke fått pakket ut sånn ordentlig etter flyttingen, så det er først nå jeg har ordnet litt her inne, og tatt frem pyntesakene mine. Her kommer ihvertfall noen smakebiter på hvordan det har blitt, men hele resultatet kommer senere når jeg er helt ferdig! Nok babbel, her er smakebitene! :-)


Mine to søte, små muffins har nå fått plass i vinduet


Endelig har jeg funnet en løsning! Noe av det jeg savner mest med det gamle stedet, er de store skyvedørsgarderobespeilene (puh, skjønte dere det ordet?) jeg hadde på rommet mitt. Nå kan jeg endelig se nesten hele meg selv, tjoho!Også jeg jo vise før- og etterbilder av klesskapet da:

føretter

Stolt!


Da gjenstår det bare å høre hva dere synes... Hvordan smakte smakebitene? Nam? :-)

rydderydderydde

I dag skjedde det noe rart... jeg fikk skikkelig lyst til å rydde rommet! Jeg har en plan for hvordan jeg skal omemblere, så gleder meg skikkelig til å se resultatet. Akkurat nå driver jeg på med klesskapet - evigheter siden jeg har gjort det, så det er en del som skal ut tror jeg. Nå føler jeg at jeg er litt rastløs, så jeg får vel komme meg tilbake til ryddingen! Lurer litt på hvor lenge denne entusiasmen varer, da, hehe :-)


Flaut....


Men nå blir det system!

Hva gjør dere i dag da?

AdorableÅh, lille herligheten min ♥

Stranda

I dag har tiden bare gått, og jeg har egentlig ikke gjort så veldig mye fornuftig. I dag skulle jeg ha lagd konfirmasjonskort, jeg skulle ha ryddet rommet mitt, jeg skulle ha pakket ut. Føles ut som om jeg har vært borte skikkelig lenge! Jeg tror jeg skal legge meg snart, for jeg har de ringene under øynene - det får dere se snart (!). Så, ja.. en skikkelig daffe-dag. Men jeg har vært på stranda, da - det får dere også se nåå:
Beste isen!!!Hva har du gjort i dag?

Med i konkurranse!

Jeg er nå med i en konkurranse på hanneelizabeth.blogg.no! Det er kjempe flotte premier, så å vinne de hadde ikke akkurat gjort noe. For å delta i konkurransen trykk HER. Wish me luck!

Fredrikstad del 2

På torsdag tok vi en båt over til en resturant...
Dette var min dessert! Årets første jordbær og fløte med sukker på ♥


På fredag dro vi inn til Fredrikstad, og gikk litt rundt og så i butikker.


Hahaha, random? Dette så vi da vi gikk forbi en resturant. Men se så søt, da - et brunt og et lyseblått øye!Det ble ikke så mye shopping på meg, men jeg gikk en tur innom Ark for å se etter en innbundet New Moon. De har den ingen steder! Men ihvertfall - de hadde den ikke, men jeg fant en bok som heter The twilight saga: the offical illustrated guide. Den fikk jeg som feriegave av pappa! Jeg kan jo kanskje skrive litt mer om den senere...
Det var det! Jeg hadde det kjempe koslig i Fredrikstad med pappa, søs og noen venner av familien. Håper dere likte alle bildene. Jeg har filmet en del også, så jeg har tenkt å prøve å redigere en til dere. Men ikke forvent noe! :-)

Vært i Fredrikstad før? Hva synes du om bildene?

Fredrikstad del 1

Da er jeg hjemme igjen etter 1 uke i Fredrikstad på hytte rett ved sjøen! Jeg har hatt det kjempe fint - det har vært fint vær nesten hver dag, og kjempe deilig vann. Har badet hver dag, morgenbad og kveldsbad ++ :-) Men det er veldig deilig å være hjemme igjen også, så jeg gleder meg til å være hjemme og bare slappe av litt fremover. Men over til det som faktisk betyr noe - bilder! Det har blitt tatt masse bilder, over 1000 faktisk. Men halvparten av de er vel slett-bare.
Here we go...

 


Etter å ha bært opp all bagasjen opp trappen til hytta, lagde pappa velkomstdrink. Mozell, jordbær og paraply; nam!


Her er årets første bad! Iskaldt på starten, men fortsatt utrolig kjempe deilig :-)

 
Jeg har sett film hver kveld, blandt annet alle Twilight filmene. Elsker Twilight! Vampyrene, kjærligheten, varulvnene... gleder meg sykt til november!

Her fant man meg ganske ofte.Utrolig fin utsikt!
 Tacoooo ♥


 
En dag var det skikkelig strandvær, så da ble det stranda så klart:
Ah, strandlivet ♥


Håper dere likte bildene, det kommer også en del 2! :-) Nå er det litt sent, jaa... Natta!

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits