til dere håpefulle

Hei! Nå er jeg i full gang (igjen) med designfiksing, for av en eller annen grunn skjedde det noe rart med kommentarfeltet mitt, noe som gjorde at jeg må starte med ALT på nytt igjen. Den eneste grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi jeg ser at det faktisk er noen her inne. har ikke blogget på mange daaager, men selvom holder statistikken seg oppe på noen få tall.

Tuusen takk for at dere har et håp! hehe, skal virkelig snart begynne igjen, altså, men dette designet må bli fikset først.

zå vi znakkez znart! ♥3 dager igjen, så er det offesielt høst!Bestilt!
Etter å ha sett denne såkalte fantastiske pudder-foundation'en sånn OVERALT, bestemte jeg meg for å prøve den ut selv! Så jeg fikk pappa til å betale med kortet sitt for meg (slapp av, jeg har allerede betalt han tilbake. hater gjeld), og nå er den bestilt. Jeg bestilte den på coverbrands.no.

Bruker du den? Hva synes du om den? :-)

black'n white

Noen bilder ser bare finere ut i svart-hvitt!

I dag har jeg vært på dansetrening, vi skal nemlig på en liten mini-turnè på noen skoler rundt omkring. Kjenner jeg har savnet å danse (selv om jeg danser hver eneste dag), så det var deilig å starte igjen! Jeg skal ned i spagaten.

Hva synes du om bildene?

HimmelriketBildet er fra konfirmasjonsleiren, og vi fikk i oppgave å finne en tekst i bibelen som passet til bildet.

Himmelriket er likt en skatt som var gjemt i en åker.      -Hva synes dere?

HJEMME FRA LEIR


Å - hei. Er det nå jeg skal komme med en "god" unnskylding for at jeg ikke har blogget på leeenge? Vel, det er ingen grunn. Mye har skjedd, og plutselig starter liksom alt! Nå er det i full gang med skole, dansing osv. Føler jeg henger litt etter, for jeg er litt sånn... 'hey! hvor ble egentlig av ferien?!'Jeg er nå kommet hjem fra konfirmasjonsleir (kom hjem på tirsdag), og to dager etter startet skolen. Men nå er det helg allerede, noe som gjør at hodet mitt blir litt forvirret. Men man kommer vel inn i det. Her kommer noen bilder fra leiren!


Klar for tur!


Vi kjørte i Fredrikstad fotballklubb spillebussen (jaja, skikkelig stort altså!!!) til leiren.


Leiren var litt ute på landet, og rundt hele var det kornåkre. Og det betyr: masse bilder av kornåkre!


Vi hadde også disse såkalte seminarene, der vi fikk velge mellom grupper som fotogruppe, bakegruppe, hobbygruppe osv. Jeg valgte fotogruppa, så vi fikk gå rundt og ta bilder av alt mulig. Vi fikk også i oppgave å ta bilder etter temaer, som feks vennskap, kjærlighet, håp...Et bilde som symboliserer vennskap og samhold, har tenkt å redigere litt bedre da :-)

Dette smykket fikk jeg av Camilla - utrolig fint? jaa. Passer meg utmerket godt også, så tusen takk camilla! ♥

Mathilde sin sko, ntå, søte!

Uæ, vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg hver gang jeg ser dette bildet. Denne "edderkoppen" (kan dette være en edderkopp?! jeg vil heller kalle den en slags edderkopp-flått-monster greie) satt på rommet vårt på leiren. Eeewsh!


Så nå er det tilbake til hverdag med lekser, dans, piano (blir veldig gøy og, da, gleder meg veldig! ihvertfall til dansingen og pianospillingen) ... Håper virkelig jeg får tid til blogg også, så ofte som mulig ihvertfall!

Hva synes dere om bildene da? Har du også startet med skole osv?


VIDEOBLOGG; SommeridyllMin første videoblogg! Applaus! Dette er noen klipp fra da jeg var på hytta tidligere i sommer - skikkelig idyll, eller hva? :-)

Hva synes du om videoen?


My day

Dagen i dag har vært umulig og tårefylt, behagelig og stille, latterfull og koselig...

Dagen startet med at jeg sto opp tidlig (noe som forresten er utrolig deilig, man får mye mer ut av dagen!), og dro ned til optikeren for å ta synstest og prøve linser. I åttende klasse fikk jeg nemlig briller til å bruke på tavla og tv'n osv.. men greia er at jeg egentlig burde bruke briller hele tiden - for i følge optikeren har et jeg veldig dårlig syn. Jeg har aldri i mitt liv prøvd noe som linser, kanskje fordi jeg ikke klarer å røre øyet mitt uten at det eksploderer i tårer. Optikeren tok de på meg, og det gikk forsåvidt greit. Etter det var det som om jeg gikk i en helt annen verden - det virket som om jeg var midt inni en 3D film eller noe. Så skulle jeg prøve å ta de ut selv... DET GIKK IKKE. Der satt jeg i noe som virket som en evighet, mens jeg prøvde og klemme ut linsene. Umulig. Så det endte med at optikeren måtte ta de ut, og jeg fikk med meg 30 linser hjem som jeg måtte øve med. Og der gikk jeg fra optikeren med veldig tårefylte øyne, fordi øynene mine tåler visst ikke så veldig mye. Men jeg får tvinge meg selv til å prøve igjen, man må jo bli vant til det?Etter optikeren gikk jeg til et av de mest behageligste stedene jeg vet om, nemlig biblioteket. Det finnes ikke et mer stille, rolig og behagelig sted som biblioteket. Der satt jeg meg i den store, røde sofaen og leste i Untamed. Av og til er det utrolig deilig å bare sette seg helt alene et sted med en bok og forsvinne inn i en helt annen verden.Så, litt senere, kom TUVA! ♥ Det går ikke en gang uten at vi får totalt latterkrampe når vi er sammen. Tuva har vært min bestevenn siden... alltid! Utrolig koselig med Tuvaen min!

Se på Tuva sin utrolig fine flette. Og denne påstår hun er kort...

Hva har du gjort i dag? Bruker du linser - isåfall, noen tips? :-) Og hva synes du om bildene?

Oh, happy day

Dagen i dag er en sånn dag som hver dag burde være. I dag er en dag der jeg går rundt med et teit smil, et smil som nesten er umulig å slutte å smile. Det finnes ikke èn negativ tanke i hodet mitt i dag. Jeg tenker at tiende skal bli skikkelig bra, og at alt kommer til å ordne seg. Kanskje det var den utrolig fine sola som gikk ned i stad som har forårsaken dette? Eller at jeg i dag traff to av mine beste venner som jeg ikke har sett på omtrent en måned? Eller kanskje de tre nye bøkene jeg kjøpte i dag? Ikke vet jeg.
Hvordan har din dag vært?

And then we start all over again

Jeg driver på med et nytt design, og håper på at dette kan vare en stund nå (!). Alltid deilig med en ny start.


A fresh new start.


SVERIGE del 1


Det er en stund siden jeg kom hjem fra ferie nå, så nå fremover kommer det noen innlegg med masse bilder! Det er ganske mye, så jeg deler opp i flere deler. Først; stockholm! 


Kjørekjørekjøre...


Nå er vi litt utenfor stockholm på en campingplass, slått opp teltet og sitter inne og spiller kort. nam!Camping-frokost ♥

På toget inn til stockholm.
Foran slottet - smiiil!


Grand hotell


Her sitter vi på havna og spiser is i sola - første gang jeg har smakt Ben & Jerry's, og... et ord; NAM!!


Handlet på dressmann!


Pølsegrilling ved teltet (æsj, de pølsene var skikkelig ekle)Fine teltet vårt :-)


Dette var fra dag 1 i Stockholm, neste innlegg kommer det bilder fra dag 2! Hva synes du om bildene?

I dag
baot-is!I dag var Tuva og jeg og nappet øyenbrynene våre på et sånt senter, og etter det dro vi på kafè. Nappingen gikk veldig fint! Først vokste hun litt, så nappet hun - litt vondt, men verdt det!

Jeg kom forresten hjem fra camping-turen på torsdag, men neste dag dro vi på hytta. Jeg legger ut noen innlegg om ferien min snart! :-) Hva har du gjort i dag?

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits