Meow

Tatt i dag påvei hjem. Denne søte her kom bort med den søteste mjauingen - 'meeoouuwf'. Ntå, hihi.

Hva synes du om bildene?

I DAG
I dag har jeg prøvd å grille en mashmallow (uten hell).


I dag har jeg grillet og spist 3 pølser.I dag har jeg kledd meg i en skikkelig høst-genser og med hårball på hodet.I dag har jeg tatt flere bilder av sola som glimtet igjennom trærne.I dag har jeg spist oreeeeoooo ♥

I dag har jeg gått en lang tur langs en lang åker.


♥ I dag har jeg vært på en strand, grillet og kost meg med vennene mine på den sannsynligvis siste ordentlige sommerdagen i år.

Hva har du gjort i dag?

 

slik går dagene
(fine og rene sokker, ja)

Avhengi av... sims. Ikkje braa! Nå skal jeg snart på pianokonsert og etter det blir det øving til fransk-prøve. Vi hadde prøve i dag, har prøve i morgen, og skal jammen ha en på torsdag og. Jaja - klager ikke! Det er jo snart høstferie :-)

Hva gjør du for tiden?

et lite innkjøpNeglelakken fra h&m var det eneste innkjøpet jeg gjorde i går. Men er den ikke fin? Den er jo mye finere i virkeligheten, for man ser den ikke så godt på bildene. Synes den passer veldig bra til høsten! Likte du den? Nå skal jeg bare spille liiiitt mer sims, så skal jeg vel legge meg.
Nattinatt ♥

colour my life with the colours of music

Nobody's home - Avril Lavigne

Moves like jagger - Maroon 5 ft. Christina Aguilera

Jar of hearts - Christina Perri

 

 Fly on the wings of love - Olsen brothers

  Next to you - Chris Brown ft. Justin Bieber

 Howl - Florence + The Machine


Pocket full of sunshine - Natasha Bedingfield

Litt av musikken jeg hører på nå for tiden. Som dere kanskje ser, hører jeg på ganske mye forskjellig! Jeg elsker alle disse sangene på hver sin måte ♥ Moves like jagger for eksempel - hører på den HELE tiden nå.

Musikktips?

//bilder fra weheartit

Yesterday's
En stolt Tuva Kristine med sitt nye kamera. Heldiggrisen!


Jentekveld med Mathilde og Tuva i går. Utrolig koselig som alltid ♥ Vi lagde enchiladas, så Have you ever heard of the Morgans?, og spiste enda litt mer. Apropo spising; har spist så mye søppel i dag at jeg sitter og vurderer sterkt en joggetur i morgen. 
I dag var jeg på senteret med Mathilde - kjøpte bare en neglelakk. Stolt altså!

Hva har dere gjort i dag?

Fin torsdag

Denne torsdagen har vært ganske fin. Er så deilig å føle seg så positiv! Men, uff, jeg merker vinteren er på vei. Når jeg synes det er skikkelig kaldt nå; uæ, hvor kaldt blir det da om to måneder? Etter skolen dro jeg på biblioteket med Mathilde og Tuva, og vi satt der fra halv tre til sju! Har sikkert sagt det før, men jeg elsker biblioteket.

Jeg lånte tre filmer:

P.S. I love you, Appelsinpiken og Did you hear about the morgans?  (bilder fra google)


P.S. I love you
har jeg sett før, og jeg har også lest boka - den er utrolig fin! Trist, men kjempe fin. Appelsinpiken har jeg bare lest boka, så jeg gleder meg kjempe til å se den. 

Har du sett noen av de? hva synes du om de?

jeg elsker sol

Ah, herlig vær ute nå! Men det får meg bare til å savne sommeren, noe som er litt dumt.. men høst-vær er jo bare kjeeempe vakkert. Alle de fine fargene.jeg eeeeeelsker sol. Hva gjør dere i dag? Nå skal jeg på dansing ♥

Red

Lakket neglene mine røde i går, synes det ble ganske kult! Hva synes du om rød neglelakk?

Antrekk 19.09.11

Mandag igjen! I forholdt til alle andre mandager, følte jeg meg veldig positiv i dag. Ihvertfall på starten av dagen. Humøret sank litt når jeg fikk vite at det er poliovaksine snart. Uff, hater hater hater vaksiner.

Prøvde å ta noen antrekksbilder i stad - eller lillesøster tok de, da. Beordret hun hit og dit, men hun var så flink så :-) Klarer ikke å bestemme meg for om jeg vil begynne å poste antrekk eller ikke, men jeg prøver meg, så håper jeg på litt respons :-)Genser fra bikbok, Bukse fra gina tricot, Tubeskjerf fra JC, Sko fra Converse all starHar du tatt poliovaksinen?
Hva synes du om antrekket?

fundays

Sol. Latter. Softis. Berg- og dalbane. Sukkerspinn. Kø. Spenning. Folk. Smil. Musikk. Spillboder. Tivoli.I sommer var vi i Sverige, og da var vi også innom Grøna Lund. Grøna Lund ligger rett ved Stockholm by, og er en fornøyelsespark. Ordene jeg skrev over er de første som faller inn i hodet mitt når jeg tenker på tivoli. Bare hele stemningen er jo helt fantastisk - tivolimusikk og sukkerspinn. Når jeg tenker på Grøna Lund, kan jeg understreke ordene og Folk. Vi var der i ca fem timer, og jeg fikk tatt tre karuseller. Vi sto i kø i tre kvarter for å ta en ett-minuttskarusell. Så det ble utrolig slitsomt, men det var en opplevelse! Helt syke berg- og dalbaner der, noe jeg såklart ikke tok (for jeg er en pyse når det kommer til sånt :-)).


Fra Grøna Lund.Senere dro vi også til en annen slags fornøyelsespark, men det kan vel kanskje kalles en litt mer vannpark. Masse sklier osv. Hvis jeg skal understreke noen ord her, så må det være de samme ordene som på Grøna Lund bare totalt motsatt. Ingen folk og Ingen kø. Haha, vi gikk rundt i den stoore parken og så ingen andre. Kjempe kult med null kø, da, men (haha) da blir det jo ihvertfall ingen tivoli-stemning.

Pågrunn av været fikk vi sukkerspinnet i pose istedet for på pinne. Til min store skuffelse - for jeg ville jo ta et kult tivoli-sukkerspinn-bilde. sukk, livet mitt er hardt.

Har du vært i noen sånne slags parker - hvilke?
Hva synes du om bildene? (gjerne si litt mer enn 'fine bilder!' - jeg blir kjempe glad for kontruktiv kritikk!) ps, ikke misforstå, jeg blir kjempe glad for alle kommentarer uansett! :-D

Norges vakreste by

Hei! Sukk, tenker dere nok, hvor blir det av bloggingen? Jeg som har så masse å blogge om, også! (det hørtes skikkelig ironisk ut, men det er det ikke altså) Tro meg, jeg er like forvirret som dere er. Uff, nei, nå orker jeg ikke å prøve å finne på noe smart å skrive lenger.

Det er nå en uke siden jeg hadde det andre konfirmasjonsselskapet mitt. Jeg hadde med meg Tuva (linklink), noe som gjorde turen enda mer morsommere. Så, torsdag 9. september satt vi oss på toget til Trondheim. Hahaha, den togturen; HYSTERISK.

Nå har ikke jeg vært i alle byene i Norge akkurat, men Trondheim være langt opp på lista over Norges vakreste byer. Å gå igjennom lykkeportalen og stå og se utover på de fargerike husene på rekke bortover - det var vakkert, det. I strålende sol...

Turistene! 


Elsker dette bildet av Tuva :-)


Her er selveste Nidarosdomen! For en vakker, men litt skummel bygning. Vi var også inni, men der var det dessverre ikke lov til å ta bilder.. Flott bygning, ihvertfall!


Mislykka forsøk på et kult bilde.


Ser det ikke fint ut? Tuva sa Nidarosdomen minte hun litt om Galtvort.... til dere som er harry potter-fans.
Se så utrolig nydelig! Minner meg litt om de små gatene i Italia :-)Jeg er veldig sikker på at jeg kommer til å vise fler bilder fra Trondheim (det er et helt drøss igjen med bilder å vise!), men jeg har ikke alle her akkurat nå + det ville blitt et laaaaangt innlegg.

Har dere vært i Trondheim før? - Hva synes du? Og hva med bildene? :-)

gårsdagen

Dagen i går var kjempe koselig! Gikk mye bedre enn forventet. Jeg forestilte meg flau oppmerksomhet hele tiden, men det var mye mer koselig enn flaut. Kirken gikk fint, heldigvis snublet jeg ikke i kappen påvei opp til alteret med de høye hælene mine. I selskapet ble det vist en bildefremvisning med mange, mange gamle bilder av meg. Flaut, men også skikkelig koselig! Et lite høydepunkt var jo 'verdens beste' - det er virkelig verdens beste kake, altså!
Dette smykke fikk jeg av lillesøster - helt nydelig!


Dette bilde er fra i dag da jeg var i konfirmasjon i kirka til to av bestevennene. Men her får dere se litt av kjolen! Det kommer nok noen fler bilder litt senere av hele antrekket...


Da var det ene konfirmasjonsselskapet overstått. Neste helg drar jeg til Trondheim for å feire med familien min der! Gleder meg utrolig mye til det! For >Tuva skal jo også være med!<
Jeg ville også bare si en ting; konfirmasjon handler ikke bare om gaver og penger, men faktisk det å bli konfirmert. For meg betyr selve konfirmasjonen mye mer enn hvor mye penger jeg får. Så klart, det er kjempe stas å få gaver og penger - men det er absolutt ikke det som betyr mest! Har du hatt konfirmasjon i år?

smakebit!

Jeg kan virkelig ikke tro det; jeg skal faktisk konfirmeres i morgen. 'iiiiiiiiiiiiii!!!!!!' er det eneste som er oppe i hodet mitt akkurat nå - kan ikke vente! Etter mye ordning og mas, er nå alt klart til den store dagen. Igjen; iiiiiiii! Nå skal jeg til og med bryte en liten bloggregel og skrive TO smileyer; :-D:-D

Uansett! Her får dere se skoene og veska jeg skal bruke i morgen. Jeg elsker de skoene, men de er mye mer glitrende i virkeligheten, altså. Wiiiiiii!ps, beklager for et skikkelig hyper-innlegg. Likte dere skoene og veska?

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits