I'm a reader

Nå sitter jeg nydusjet i den rosa morgenkåpen min med hvite hjerter, og skal lese litt i boka mi. Høsten er ikke så ille, er den??
Lest noen av bøkene til Cecelia Ahern? Dette er altså en av bøkene hennes. Ah, jeg elsker de - de er akkurat min type bok. Kjærlighet, fantasi, drømmer... Se på boka, da! Man får jo bare lyst til å spise den opp da man ser på omslaget. Verdt å lese!

Menmen, i morgen er det en ny uke med flere ting som må gjøres. Natta! 

Bursdagsantrekk!

Bluse fra Kappahl barneavdeling
Blazer fra JC
Bukse fra Gina Tricot
Sko fra Din Sko


Ugle fra Gina Tricot
Rosen fikk jeg i julegave ♥


I dag har jeg vært i bursdag til Camilla. Gratulerer med dagen igjen! I dag ante jeg ikke hva jeg skulle ha på meg, men fant nå noe til slutt. Blusen kjøpte jeg for leeenge siden, men jeg tror den var fra kappahl barneavdeling ihvertfall. Blazeren kjøpte jeg på
'10 plagg for 100,-' på JC; KUPP! Likte dere antrekket?

Cupcakes

Jeg lagde cupcakes i dag med Mathilde. Se så søte! De er jo så søte at det nesten er umulig å spise de
                                                                                         How cute
.  
Hva synes dere?

Flowers are the sweetest things God ever made, and forgot to put a soul into.If you've never been thrilled to the very edges of your soul by a flower in spring bloom, maybe your soul has never been in bloom.

Prestekrager er så fine ♥ Likte du bildene?

Fly on the wings of love

Grunnen til at jeg elsker denne sangen er fordi den bringer tilbake gamle minner ♥ Haha, husker at det var favoritt-sangen min da jeg var liten, og at jeg danset rundt i stua til den.


HerreGUD, som tida flyr! Det føles nesten ut som om den bokstavelig talt gjør det - det er nesten som om jeg kan se den fly fra meg over hodet mitt. Fikk en kommentar om at det virker som om jeg bare blogger i helgene - det er nok sant, ja. Åååååhh, av og til skulle jeg ønske jeg hadde mer tid. Gjennom uka har jeg masse å gjøre, så mye at jeg ikke får rørt kameraet. Jaja, prøver så godt jeg kan med denne bloggingen!ps, hva synes du om bildet? ps2, hør på sangen og da ♥

innkjøpDenne helgen har jeg vært litt egosentrisk, og kjøpt ting som får meg til å føle meg fin. Materialistisk lykke lenge leve!Og endelig eier jeg de skoene. Så hva synes du om innkjøpene mine da?

t.g.i.f.!!!

Heerrrlig med fredag! Nå skal jeg snart gå til toget, skal nemlig dra og kjøpe jakke. Sykt kaldt ute nå, så gleder meg skikkelig til å nærmest bo i min fremtidlige vinterjakke ♥ Hva er deres planer denne fredagen?

Slik ser jeg ut i dag:Bilder!

Disse bildene er tatt av Tuva:Og disse er tatt av meg:

Fiiin!

Dette var et lite utvalg av bildene vi tok på søndag. Hva synes du?

nytt design!

Tadaa! Som dere ser har jeg nå en sidemeny, men ellers er vel alt helt likt som det var før. Uff, nå håper jeg at jeg klarer å ha dette designet en stund - å sitte og streve med html-koder kl 2 om natten er ikke noe som var  gøy. Likte dere det?Bildet er fra i dag da jeg var ute og tok bilder sammen med Tuva, og det er flinke Tuva som har tatt bildet. Er så gøy å ta bilder sammen med Tuva - umulig å ikke få totalt latterkrampe. Flere bilder kommer senere!

ps, nå håper jeg dere har tatt dere en tur innom Tuva sin blogg!!!! :-)

stop for a minute and smile

Det er nå 8 uker og 1 dag siden vi startet på skolen og siden alle aktiviteter startet igjen. Da var det i full gang med skole, lekser, dans, piano og tidlige morgninger foran speilet. Siden da har det egentlig gått i ett, det har ikke vært èn dag uten at det har vært ett eller annet som har gnagd bakerst i hodet mitt - noe jeg skulle ha gjort.
Uansett så går tiden helt utrolig fort! Jeg kommer på skolen mandag morgning og tenker 'åh, enda en laang uke'. Men på slutten av uka, så... wow. Hvor ble av dagene?

Det jeg egentlig vil fram til i dette innlegget er at uansett hvor mye lekser du har som du skulle ha gjort eller hvor mye rot du har på rommet ditt som skulle ha vært ryddet  - stopp litt og bare smil! Lekser og rotet ditt er ikke alt. Det finnes faktisk viktigere ting i livet. Ikke misforstå - lekser er viktig, veldig viktig faktisk, men det finnes grenser. Nyt livet og vær glad! :-)

Old times

Fant igjen noen gamle bilder (og nå snakker vi ikke fra 1-2 år siden, men.. tja, 14), og, ntå, jeg må si jeg var ganske søt. Jeg mener - kom igjen, se da! Beklager for et litt egoistisk innlegg om meg selv som ett-åring og hvor søt jeg var, men...... men.Minken ♥

Sjarmtroll?

Av og til tenker jeg tilbake til da - da hele livet var som en lekeplass. Ingen bekymringer, man hadde det bare gøy. Da alle tok hånd om deg, og det vanskeligste valget ditt var om du skulle tegne en sol eller en katt.

  

Den beste og den verste dagen

 De fleste har vel sikkert hørt denne før, men den er så utrolig fin! Må være en av de fineste jeg har hørt.

Dagen i dag har både vært den beste og den verste! Jeg kom til skolen som et nervevrak, og jeg ante ikke når jeg skulle ta vaksinen. Uff, tiden før er helt forferdelig for oss med sprøyteskrekk. Men jeg fikk tatt den etterhvert, og jeg sier dere: jeg kjente ingen verdens ting. Haha, fikk litt sjokk når dama sa at jeg var ferdig - jeg trodde ikke at hun hadde startet en gang. Så til dere som kanskje gruer dere; gjør dere selv en tjeneste og ikke gru dere. Det er absolutt ikke verdt det. Og følelsen man får etterpå; HERLIG ♥Det var en kjempe morsom dansetrening i dag, vi lærte en ny dans til en ny dansestil, nemlig bollywood! Utrolig gøy, må være en av de beste dansestilene spør du meg. Ingenting er bedre enn den følelsen man får av å gjøre noe man elsker ♥


Bilder fra Trondheim

Er det noe du elsker å gjøre som gir deg den følelsen?

It's written in the sand

En helt vanlig tirsdag i dag. Legger meg så sent nå for tiden, så hver morning er det krangling med vekkeklokka. Den vil ha meg opp kvart på sju, men jeg vil slumre til sju. Så ringer den igjen, og det kan ikke ha gått et kvarter så raskt!!! Uff, nei, jeg kan vel skylde på meg selv.
Hva synes du om bildene? ↓

SmooothieDet er mandag kveld, og jeg har nettopp sett på film og drukket banan-smoothie ♥ Ikke værst til å være mandag, hæ? Så nå har jeg sett alle Back to the future -filmene - hørt om de? Haha, de er vel fra 80'tallet, men de var overaskende bra forde!

skulle jeg ha sovet, for i morgen er det skole igjen! Har visst ikke vendt meg helt til skolestart enda... Natti natt!

Crazy, stupid, love

Jeg var som sagt på kino for noen dager siden og så Crazy, stupid, love, og jeg tenkte jeg kunne skrive en liten anmeldelse. Først og fremst; herlig film! Jeg elsker de scenene der man får totalt latterkrampe. Filmen var kjempe morsom, rørende, fin, spennende, rar og litt teit. Dette er en film der du tror du vet hva som kommer til å skje, men så overrasker den deg med ting du ikke ante ville skje - noe som gjør den enda mer hysterisk!

Den går på kino nå, så løp og se!Har du sett den?

Linusen

De siste dagene har jeg bare nytt mine siste feriedager, for i morgen er det opp klokka sju og løpe til bussen. Men jeg klager ikke (!), for jeg har hatt en veldig deilig og avslappende ferie.

Nå skal jeg snart møte Mathilde og Tuva, så skal vi ned og leie film! Og siden jeg ikke har noen passende bilder jeg kan vise dere nå, legger jeg ut bilder av Linusen. Han har nettopp blitt klipt av en pose med hår, så nå ser han ut som en.. jah, dere kan vel se selv, haha:

Hva gjør dere i dag?

hyttekos

Heihei! På mandag dro jeg faktisk på hytta, men jeg på en måte fikk ikke tid til å si hade. Men nå er jeg hjemme igjen, og jeg har litt bilder å vise. Det var veldig deilig å komme seg litt bort fra alt, og bare nyte høstferien maks på hytta. Daffeklær + null sminke ♥

Hva synes dere forresten om mitt nåværende design? Jeg prøver å få ordnet en sidemeny, men med mine html-skills kan det nok ta litt tid! Designet mitt er litt, vel... blått nå, så kan hende jeg bytter farge senere :-) Fargeforslag? Å - header kommer heelt sikkert også en eller annen gang. Æsj, nok designprat.

Utrolig fin utsikt! Nå skal jeg være litt smart og si 'visste dere at utenfor de øyene ligger Blucher(?)?'omnomnom......


Kusinen min Annie ♥ Fine med ansiktsmaske!
 

 Nyyydelig! Skal hilse fra Annie og si at hun ikke er så blek i virkeligheten.

 

 

 

 Hva synes du om bildene da? Nå skal jeg snart på kino med Mathilde og se Crazy, stupid, love. Sett den? (haha, ble veldig mange spørsmål nå...)

brownies and milk, yumyum↑ Her har dere meg i dag

Men, hallo - det er søndag og det er lov. Eller hva? Såå... resten av dagen skal jeg egentlig bare fortsette og gjøre ingenting.
I morgen er det offesielt høstferie (følte for å streke under det, for det har liksom ikke helt gått opp for meg enda) - heeeeerlig! Nå skal jeg kose meg videre med:Har du høstferie?

I love photographing

Hva synes du?

bibliotekets herlige effekt

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye, men jeg sto opp tidlig, dro til biblioteket og møtte Tuva, Mathilde og Anja. Alltid like koselig på biblioteket, men i dag var det barneshow to hyller fra oss. Litt slitsomt å høre på klovnen Kladde mens man prøver å lese. Jaja, koselig uansett ♥Har du lest Spis, elsk lev? Jeg har bare lest til kapittel 16, men jeg elsker den allerede - den er så fiin.
Hva har du gjort i dag?

 

Wishlist


♥♥♥ Ønsker du deg noe av det samme?

Bedårende

Heeeerlig varmt i går! Synd sommeren er over og høsten og vinteren er påvei. Litt fint og da :-)

Bedårende, sant? (Gucci altså, hihi) Hva synes du om bildene? :-)

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits