This Tuesday

Hm, hva kan jeg si om dagen i dag. Det er tirsdag, og en helt normal en. Den normale skoledagen, pianotimen og dansetimen. Danseforestillingen begynner å nærme seg, så nå er vi i full gang med kostymer og øving. Gleder meg! Danseforestillingenene er et av årets høydepunkt, ingenting er som å stå på scenen og gjøre det man liker aller aller best.

Jeg får mer og mer julestemning nå, dere og? Nå er stjerna satt opp i vinduet og gavekalenderen hengt opp på veggen. Jaa, jeg får gavekalender - kall meg barnslig. Nekter å gi slipp på alt det koselige jeg elsket som liten enda! ♥


To bilder som egentlig ikke hadde noe med det overfor å gjøre. Men håper ikke tiden til jul går altfor fort!

Nå skal jeg se litt på Vampire Diaries, så blir det Grey's anatomy etterpå - elsker slike kvelder for meg selv av og til...

GAAH

Nytt design. Igjen. Neida, er ikke så mange endringer nå, men liker å bytte litt farger og teksttype av og til. Blir så utrolig fort lei, GAAH


gammelt bilde fra arkivet.

Hva synes dere om designet og om bildet?

Den årlige delen av julestemningen

Da er jeg hjemme igjen i den gode, varme senga mi etter å ha vært på farten en stund! Overnattet etter Vampire Diaries-maratonnet, og da drømte jeg faktisk om VD. Haha, blir jo helt påvirket av dette her, hvordan skal jeg komme meg gjennom dagene? jo løpe hjem og se på VD!

Det ble en slapp morning (med enda litt mer VD, men nok om det) med goood reste-frokost fra i går, nemlig; brownies, oreo og sjokolade. Nom!


I dag var jeg også på den årlige juletre-tenningen, det blir jo ikke noe ordentlig julestemning uten det. Egentlig er det bare slitsomt - hundrevis av hypre barn som står griske i kø for å få godtepose. Jaja.Gjort i dag? God natt!

Antrekk // 26.11.11parkas fra gina tricot, genser fra h&m, shortsen er arvet, strømpebukse fra h&m, sko fra dinsko og klokkesmykke fra gina tricot.

Shortsen har jeg arvet, og er tydeligvis fra merket Levis! Haha, betyr ingenting for meg, men har hørt det er ganske bra, eller noe. Elsker den! Den er ikke perfekt, men det er det jeg liker ved den ♥

Nå skal jeg snart bort til en venninne og ha Vampire Diaries-maraton med masse god mat! Ha en fin lørdag, det skal jeg (standard)!

Tuva Johanne

Hei!

Jeg er en 15 år gammel jente, bor i nærheten av Oslo og går i tiende.

La meg si litt om navnet mitt først. Jeg heter egentlig Tuva Johanne, men alle kaller meg bare for Tuva. Men saken er; bestevennen min heter Tuva, det går en Tuva til på trinnet mitt OG jeg kjenner to Tuva'er til fra dansinga. Derfor foretrekker jeg egentlig for å bli kalt Tuva Johanne. Nok om navnet mitt, haha!

Jeg driver med tusen forskjellige ting på fritiden, men skulle gjerne hatt litt mer tid til å gjøre enda mer. Da jeg gikk i 2.klasse, meldte mamma meg på noe kalt 'Dansespretten', og etter det har det vært umulig å slutte, for dans er noe jeg elsker. Jeg er instruktør ved et danseverksted, hvor jeg også danser i en gruppe - er kjempe gøy!

Andre ting jeg har lagt min elsk på er fotografering, piano, musikk, skriving, scrapbooking, klær og sminke - noe dere vil se en del av på bloggen min.

Å, kom på èn ting til. Grunnen til at bloggen min heter Tuve, er; først og fremst fordi jeg satt der og prøvde å tenke ut et kult navn i en EVIGHET, men så kom jeg da på Tuve. Mamma kaller meg for Tuve av og til, skjønner dere. Så... that's it!


Kamera

Kameraet jeg bruker er Canon Eos 1000d, og er et ganske ok kamera til nybegynnere. I tillegg har jeg kjøpt meg et objektiv, nemlig Sigma 70 mm Macro, og etter jeg begynte å bruke det har bildene mine blitt mye bedre synes jeg.

Blir som de fleste utrolig glad for respons, gjerne også konstruktiv kritikk! :-) (da blir jeg kjempe glaaad)

25th of November / Chaos

Det er en fin fredag i dag. Dah, alle fredager er jo fine. Etter dagene som har vært har jeg mistet litt kontrollen på ting. Jeg glemmer tiden, glemmer ting jeg skal gjøre osv. Alt er litt kaos akkurat nå, føles ihvertfall sånn. Rommet er litt kaos, skolen litt kaos, hodet mitt er litt kaos. Mye som foregår oppi der for tiden. Er så typisk meg å surre rundt når det skjer så mye og det er stress. For eksempel om morgenen når jeg har 10 min på meg til å gjøre alt tullet mitt før jeg skal ut døra, hender det at jeg plutselig føler for å sitte på gulvet og bla igjennom gamle bilder. Jepp.

Flink til å spore av tema sier du? Ihvertfall, vi hadde coopertest (tjohei) i gymmen i dag, og denne gangen var det ikke 7 minutter, men 12 minutter med løping. Ble ganske fornøyd med resultatet av runder, da. Plis, gi meg en 4'er daa.


Heh, ikke akkurat det rette bildet til å illustrere kaos. For meg er det veldig ikkekaos - elsker fargene, de er så behagelige og fine.


Først nå så jeg at jeg faktisk har to smilehull :-):-)

Haha, uff, merkelig innlegg. Likte du bildene daaa?

PS, ny header - synes?

24th of November / Tick Tock

Dagen i dag har vært en ganske bra dag! Startet med mattetentamen, og tror det gikk bra. Kjempe deilig å være ferdig. Etter nesten 6 timer dro jeg til biblioteket (hver torsdag, skjønner dere - stamgjest) sammen med Mathilde. Og så gikk jeg hjem, og nå sitter jeg her. Spennende!!!Et bilde jeg tok her en dag, legger det ved for å formidle at tiden går fort.

Synes? 

Details on my room

Mathématiques

(er litt i det franske hjørnet i dag)

Nå sitter jeg med søtnos-koppen min med kakao og slapper av etter noen timers matteøving. Vi har nemlig mattetentamen i morgen, noe som må øves myye til for min del. Føler jeg kan omtrent alt ganske bra nå, så håper det går bra!Det eneste som svirrer rundt i hodet mitt akkurat nå er x'er, i andre, minus, pluss .... uæ.

dere gjør i dag?

22th of November / Waiting for christmas

Da er tirsdagen snart over, og jeg synes nesten jeg nettopp sto opp! Helt utrolig hvor fort tiden går nå for tiden, samtidig som den egentlig går ganske sakte også. Hm. Nå føler jeg at jeg går og venter veldig på jul! Det er ca 4 uker til, altså; nesten like bak hjørnet. Sykt. Nesten litt skummelt at tiden går så fort, også..Et av tegnene på at det snart er jul! Når julebrusen har kommet i butikken er det ikke lenge til, altså.

Har du drukket årets første julebrus enda?
Andre som er i julestemning? :-D

21th of November

I dag hadde vi norsktentamen.
                                                                                     Heeeerlig.

Ellers... det blir bare mørkere og kaldere, noe jeg ikke liker i det hele tatt. Men heldigvis har jeg skaffet meg denne fine, varme parkasen jeg skal bo i en stund tenkte jeg♥:

Hva gjør dere i dag? 

Testing av nytt objektiv

Lenge siden nå! Men tusen takk til dere som er innom :-) Siden sist har det faktisk skjedd litt som er verdt å fortelle. Jeg har lenge hatt lyst på et objektiv til kameraet mitt, for jeg har Canon Eos 1000D, og det er vel kanskje ikke det aller beste. Men nå har jeg altså kjøpt objektiv! Det ble Sigma 70 mm Macro, og jeg er kjempe fornøyd. Bildene blir skarpere, og jeg eeelsker fokuset. Jeg var ute og testet det i går, og her er resultatet:

HAR DU OBJEKTIV? LIKTE DU BILDENE?

Neste fredag!!


♥♥♥♥♥♥♥

Denne filmen har jeg nå ventet på siden forrige jul, da det virket som en evighet til, men nå er den her snart! Fredag, dere, fredag! Nok utropstegn. !!!!!!!! Sånn, ferdig. ANDRE SOM GLEDER SEG TIL BREAKING DAWN?

Cup a cake
Heisann tuve.blogg.no. Nei, hva snakker du om, jeg hadde ikke glemt deg! ... Nok tull - sååå mye å gjøre, sååå lite tid. Og beklager for enda noen cupcakes-bilder - tipper dere som leser har fått litt nok av det nå? Nå skal jeg se på film og kose meg resten av lørdagskvelden! Hva gjør du i kveld?

til minneFra i går, allehelgensdagen, da jeg var på grava til mormor og morfar. ♥

denne helgen

På lørdag sto jeg opp så tidlig som kl 9 og bakte disse:


Jeg var veldig hermete etter de Mathilde og jeg bakte, da. Disse bakte jeg til fettern min og de to kusinene mine som har hatt bursdag, og som vi dro til senere på dagen:


Dette er da meg og fettern min.... neeeida, dette er Annie. Dere vet, hun som var så hysterisk morsom og skrev et så utrolig flott innlegg nedenfor!

Hun hadde også bakt cupcakes - se så søte dåe:

Jeg leste også litt i Costume:

Nå skal jeg vise dere noe veldig søtt. Annie har nemlig to små barn; Lilly og Leah:


Leah, Annie og Lilly - happy family!

Som mor som datter, haha! ♥


Dette var litt av min helg! Vært veldig koselig hos annie (som alltid) ♥ Hva har du gjort denne helgen?

jeg er pen

hilsen tuve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OI, SÅ MORSOM ANNIE ER, ELLER HVA??!

Reasons to be happy                                                                                                                                                            /Bilder fra weheartit

en fin film
en kopp kakao
varme sokker

Litt av hva jeg har gjort i dag. Vi hadde fri fra skolen (noe som var helt herlig, forresten), så jeg har ikke gjort annet enn å ligge under dyna og se på film. Det er så utrolig grått og trist ute nå for tiden, noe jeg merker påvirket humøret litt. Men det skjer vel de fleste?
Hva gjør dere i dag da?

The sky was so beautiful
Tusenfryyyyyd

Disse bildene tok jeg ut av bilen da jeg var på loppemarked på søndag. Se så fin himmel! Helt utrolig fine farger, men ser enda finere ut i virkeligheten, da.

Likte du bildene?  

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits