I hafjell!

Heei!
Nå sitter jeg på hotellrommet i Hafjell og venter på å gå ned for å spise middag. Etter det blir det bading i bassenget her på hotellet. Og i morgen; slalom! Gleder meeg! Er jo et år siden sist, så er alltid spennende å se om jeg husker hvordan man gjør det ;-)
Hva driver dere med daa?

Christmas night
Noen få bilder fra en veldig fin julaften! Fikk veldig mye fint denne kvelden og - tenkte jeg kunne vise litt av det jeg har fått etterhvert. Er super takknemlig for alt; maten, familien, gavene ++! Er ikke alle som har det så fint i julen, så jeg sender en tanke til de som sliter eller har det vondt. ♥

- Hva synes du om bildene? - 

Driving home for christmasHaha
 I just had to.

NY MOBIL !!!

WIII! Fikk akkurat den sykeste julegaven... Htc desire! Broren min er syk.

Ha en fortsatt utrolig fin julaften! <3

Julaften #1

Nå er jeg tilbake hos mamma igjen, og sitter i senga og strever hardt med å ikke la øynene glippe igjen. Jeg pleier å feire to julaftner, skjønner dere, og den første i kveld var kjempe koselig! Føltes omtrent som selve julaften. Kjempe god mat, julebrus (haha, tror jeg drakk 3 eller noe), sjokoladepudding, brownies og snop. Juletreet kom også på plass til slutt, noe som gjorde julestemningen enda bedre. Det ble en del pakker også, og jeg fikk såå mye fint!

Må bare nevne en liten ting. I hele dag har jeg hatt en konstant hikke! Så lillesøs har gått rundt og skremt meg med visse mellomrom. Jaja, haha, kan ikke klage (!)- Hvordan har din lille julaften vært? -

natti!

Antrekk // Lille julaften

gina tricot bluse   bikbok skjørt

Nå skal jeg strrraks opp til pappa og feire en liten julaften med pynting av juletre, spising av god mat, åpning av gaver og masse annet kos. Håper dere får en fin lille julaften! 

-
Hva synes dere om antrekket?
-

A perfect world

Sett på sangen først!

Inside the snow globe on my father's desk, there was a penguin wearing a red-and-white-stripe scarf. When I was little my father would pull me into his lap and reach for the snow globe. He would turn it over, letting all the snow collect on the top, then quickly invert it. The two of us watched the snow fall gently around the penguin. The penguin was alone in there, I thought, and I worried for him. When I told my father this, he said, 'Don't worry, Susie. He has a nice life.
He's trapped in a perfect world.


Image and video hosting by TinyPic

-
// tekst: utdrag fra boka The Lovely Bones
-

Antrekk // 22.12.11


vero moda skjorte   indiska ring

Ble ikke så veldig bra bilder i dag akkurat, var mørkt ute når jeg (søs, flinka!) tok de. Gleder meg til det begynner å bli lyst lenge igjen ute! 

- Hva synes du? - 

3 ringer


Haha, det å legge ringene i snøen var både kaldt og tok tid. Jeg er litt rar.

Herlig med fri, kan ikke få sagt det nok. Denne ferien skal jeg ikke sjenke skolen en eneste tanke!

Hvilken ring likte du best?

Første fridagen

Herlig med juleferie! I dag har jeg hatt en slapp, men fin dag. Var først på cafè med Tuva og spiste ikke så god is:
Ser utrolig godt ut, men egentlig var den gammel og ekkel.


Jeg var også på biblioteket. Tror jeg var den eneste der, men var utrolig avslappende å lese i fullstendig stillhet!Hva har du gjort i dag?

Northern lights


¢¾Rosablogger

De fleste i bloggverdenen har vel hørt om denne såkalte rosabloggen. Det er tydeligvis en blogg der bare innlegg om innkjøp, sminke og noe kalt outfits blir postet. Leserne følger en person som blogger om hva den har på seg den dagen, sminken og de nye klærne den har kjøpt. Og enkelte, ganske mange egentlig, mener disse rosabloggene bare handler om ubetydelige ting som egentlig ikke betyr noe særlig her i verden.

Okei, så betyr ikke klær, sminke og andre slike ting mye her i verden, det kan jeg være veldig enig i. Men en person blogger jo fordi den synes det er gøy! Blogg er en hobby, et nettsted der man kan poste innlegg som inneholder temaer som opptar en selv. Temaer som mote og skjønnhet er langt fra like viktige som temaer som dyremishandling, menneskerett og global oppvarming, men min mening er at en rosablogg bør da være lov?

Selv vil jeg ha en blogg der viktige temaer kommer opp, men jeg elsker også å blogge om slike rosa jente-ting.

Hva er din mening om rosablogger?

House of gingerbreads

Haha, er jeg den eneste som nettopp fant ut hva pepperkaker er på engelsk? merkelig ordIngen jul uten pyntet pepperkakehus i stua.

Forresten, vurderer fortsatt sterkt å opprette en ny kategori. 

Men nå må jeg snart løpe til bussen. Og jeg har vått hår... gah

And from the top again

Noen gang følt at du er litt lei av alt? Av at alt er det samme og så likt. Har du noen gang tenkt tanken: "hvis jeg gjør det og det, og har på meg det - da blir jeg den personen jeg vil være". Man føler man vil være en annen person enn den man allerede er. Oioi, så dyp jeg er. Blir litt forvirret selv av det jeg skriver, men skjønner dere hva jeg mener? Så derfor hadde en helt ny start vært midt i blinken, egentlig. Men en ny start? Hva betyr det, hva er det som skal forandres? Jooo, designet på bloggen så klart, haha. Neida, men det er jo en liten del av den "nye starten". Jeg vet, jeg gir ikke helt mening.

Så nå sitter jeg her og beundrer den nye skrifttypen (som alle har, dessverre).

Tja... da har vel den ny starten offesielt startet da.

Ny redigering!

Har sett dette nettstedet veldig mange steder nå, så jeg testet det litt. Er veldig mange fine effekter osv der! Likte veldig godt denne redigeringen:Hva synes du?

Juuuul

I dag har jeg gjort de siste innkjøpene av julegaver, så nå er alle pakket inn og klare til å gis bort! Så der satt jeg med gløgg og rosiner, med julemusikk i bakgrunnen og pakket inn gaver... haha, er litt redd jeg kommer til å gå lei jul før julaften. Men neiiida, er jo utrolig koselig.I dag er det èn uke til jul! 
Det jeg gleder meg mest til er stemningen. Jeg elsker stemningen på julaften når det pyntede juletreet lukter kjempe godt, tvn står på med sølvguttene og julefilmer, forventningene ligger i lufta og den gode maten står på bordet.

Hm, jeg tror jeg vurderer å lage en ny kategori med navn 'jul'. Blogger jo baare om juljuljuljuljul.

Noen andre som gleder seg til juuuuul? ♥♥

Fine julesangerDriving home for christmas - Chris Rae


Mistletoe - Justin Bieber


Home for christmas - Maria Mena

Shake up christmas - Train

Tips til fin julemusikk? ¢¾

NATTA!

Noe av det fineste med julen

... er å gi bort julegaver ♥

Jeg var på julegaveshopping i går, og akkurat det å gå på senteret og kjøpe inn ting i hundre forskjellige poser er ikke akkurat veldig gøy. Men å sitte og pakke inn og gi gaven er utrolig koselig! Hvem liker vel ikke å gi? Jeg mener det er bedre å gi enn å få. Å vite at man har gjort noen glade er jo noe av det beste ved jula. Enig?

Quote: The mirrorLitt av det samme som Smil til verden, så smiler verden til deg. Sant?

Ny greie og ny kategori hvor jeg legger ut quotes og et passende bilde.

Min Lucia-dag


I går var det Lucia-dagen, og det er egentlig en dag jeg ikke vet så mye om egentlig. Men noe som er utrolig koselig med dagen er at det kommer en flokk søte barn kledd med lys, som kommer inn i klasserommet og synger. Gårsdagens lille høydepunkt!

I går var det også Lucia-konsert i kirken, og jeg var med og spilte piano. Er like nervøs hver gang, men gikk veldig fint.

Julestemning! Hva gjorde du på Lucia-dagen?

I rather dance with you than talk with you

I helga som var, var jeg opptatt med dansing, for da var det nemlig juleforestilling! Dette halvåret har vært mitt første halvår som instruktør, og det har gått kjempe bra egentlig. Elevene var veldig flinke på forestillingen, og jeg er kjempe stolt over dem, altså :-) Gleder meg allerede til neste år!

Gruppa jeg danser i hadde også show, og det gikk også veldig bra. Så, jah, alt i alt; en veldig stressende, men bra helg!
Sminken til gruppa jeg danser i! Camilla er fin, hun ♥

Winter wonderland 2


gucci ♥Enda litt flere bilder! Nå er det vel på tide å øve litt til norskprøven jeg skal ha i morgen... ønsk meg lykke til, for det trenger jeg!

Hva synes du om bildene?

Winter wonderland 1

Tiden som er nå er bare helt fantastisk. Om morningen, etter jeg hadde pakket meg godt inn med skjerf, flere lag med klær, parkasen strammet inn så mye at jeg så ut som en eskimo, gikk jeg ut i kulden og oppdaget noen centimeter med snø! Gåturen til bussen ble noen hakk bedre da jeg kunne høre knitring under skoene når jeg gikk, og da jeg kunne skli ned bakkene (woho!). Og stemningen da jeg gikk hjem, dere - den var fantastisk, den. Nå skal jeg prøve å beskrive den så godt som overhode mulig:
Himlen var helt klar og litt lyseblå, sola skinte i snøen og fikk den til å glitre litt ekstra, jeg kunne lukte en svak bål-lukt av noen som fyrte, forbi meg gikk glade barn med akebrett, langs veien sto flere litt eldre menn og måkte oppkjørselen, lufta var kald og frisk å puste inn, det kom en nesten usynlig liten røyksky da jeg pustet, og da jeg var på toppen av alle bakkene og så ut, så jeg noe som virket som et bilde tatt rett ut av et eventyr. Fantastisk!

Da jeg gikk hjem, gikk jeg veldig kjapt, for jeg måtte bare ut og ta bilder med en gang jeg kom hjem! Det kommer en del 2 også :-)
Hva synes du om bildene? Kjente du igjen stemningen jeg beskrev?

6th of Desember // Finally!

Trenger jeg å si mer? ♥

Le Tuva en le Paris!

Sitter i godstolen og snufser hvert andre sekund. Såklart har jeg blitt forkjølet igjen, trodde ikke det gikk ann? Jaja, bare jeg blir helt frisk til helga! Da er det jo full helg med danseforestillinger.Skal jeg fortelle dere noe kult?
 Jeg skal til Paris til våren!! Fikk reisen til konfirmasjonen, og jeg gleder meg noe helt vilt. Jeg kan se meg selv gå i Paris med noen poser i hånda, sitte på en søt cafè og spise en croissant, gå til Notre Dame, ta masse bilder jeg nå bare kan drømme om å ta, vandre rundt med alpelua på snei med en lang baguett over skulderen. Haha, litt vel drømmende kanskje? Men hvem tenker vel ikke på dette når de hører ordet Paris?

Så nå sitter jeg altså med rennende nese, og drømmer meg bort ved å se på bilder fra weheartit da jeg søker på de fine, søte ordene France, Cafè Paris, Notre Dame de Paris, Croissant Paris, French baguette. Le Tuva want le lang baguette! (haha, neida, må virkelig øve meg litt på fransken min til den tid. Jeg skal nemlig bestille maten og alt, jeg, skjønner dere. vurderer å lage noen juksekort.)


Hvem fikk ikke lyst til å dra til Paris nå? (ikke jeg ihvertfall!)

mæc'ern

Litt bilder fra da jeg var på 'mæc'ern' med Tuva og Mathilde i dag. Søppelmat x1000, da, men en gang i blant er lov ♥ En burger, litt pomes frites og en stor jordbærmilkshake senere, dro jeg på dans.
Nå er jeg fortsatt mett (skal aldri mer drikke en jordbærmilkshake igjen, helt sant) og veldig sliten. Natti natt

Ny favoritt i klesskapet

Var på senteret i går og kjøpte litt kostymer jeg trenger til dansinga, men kom også hjem med en bluse jeg har sett på en stund. Nå var den på salg, tjoho! Halv pris - kuppekupp! Kjempe fin, elsker fasongen og fargen.fra gina tricot.     fargen ser litt annerledes ut i virkeligheten

Ellers nyter jeg adventsdagene - er så koselig, og spesielt med denne på plass i vinduet:

Likte dere blusen?

When you play it over and over again

 Er det noe jeg virkelig elsker, er det musikk. Helt utrolig hvordan musikken kan gjøre dagen tusen ganger bedre. Tenkte å legge ut noen sanger som jeg ikke spesielt elsker, men som bare gjør meg utrolig glad og får meg til å danse rundt i rommet og synge
for full hals (aka; en idiot).

Secrets - One Republic                                                                                                              (ok, denne elsker jeg da)

We found love - Rihanna ft. Calvin Harris                                                    

Moves like jagger - Maroon 5 ft. Christina Aguilera

A year without rain - Selena Gomez

Alive - Black Eyed Peas

/bilde fra weheartit

Hvilke sanger gjør deg glad?

den lille gleden

Kjempe herlig med fredag! I dag hadde jeg nynorsktentamen, slit som alltid. Man blir ihvertfall flink til å slå opp i ordboka, da. Nå er jeg ferdig med alle tentamene, noe som er kjempe deilig.

Nå skal jeg snart sitte barnevakt, og det blir nok koselig! Fortell meg hva du gjør i kveld!Min 1. desember

Det er første desembeeeeer! Rart hvordan den bare plutselig var her, nesten litt for raskt. Men som jeg gleder meg til dager med julekalender, snø (håper jeg!), julesang og koselige kvelder med julefilm og en kopp kakao. Haha, er et veldig tradisjon-menneske, gjøre alt dette for at det skal bli ordentlig jul. Blir ikke det samme uten!

I dag har jeg faktisk ikke vært på skolen, så fikk sove en time lenger ♥ Etter en deilig morgen dro jeg til sentrum og dro på prøvedansetime med profesjonell dansepedagog! Det har nemlig kommet en ny videregående-linje; studiespesialisering med dans. Høres veldig bra ut - dansetimene var veldig krevende men også veldig lærerike. Klassisk ballett, for eksempel, var litt av en utfordring for meg som aldri har vært bort i det!

Etter tre slitsomme og morsomme timer dro jeg på cafè med tre venninner, og spiste dette:Innbakt kylling og stekt ris - nam!Hvordan er din 1. desember?

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits