Belle Paris

Jeg har fortsatt mildt sagt en del bilder igjen å vise dere, så her kommer de! Dette blir det siste fra Paris tror jeg :-) Savner det sånn!


åh, det fine, franske frokostrommet for eksempel. Så sjarmerende!

Det var her jeg oppdaget høydeskrekken min, haha. Tro meg - å stå der ...

Notre Dame alle sammen!

Fantastisk mat!! Pasta carbonara. Bestilte heeelt selv - på fransk! :-)

Min dessert - sjokoladeis, krem og kirsebær. NAM ♥

Inne i glasspyramiden!

Notre Dame igjen.

Legg merke til trærne! Utrolig søtt!

Dette er på en resturant i Latinkvartalet (?). Havaienne pizza!

Haha, - en butikk i Champs-Elysèe. Disney-butikk!

Haha, jeg tror vi kjøpte 12 postkort eller noe. Sendte ikke alle, da, fint å ha noen selv og :-)

Ekte, franske, lange baguetter! Dette bakeriet var kjempe franskt.

Tada! Etter mye leting fant jeg endelig makronen min. Måtte jo smake makron når jeg først var i Paris! To ord; søtt og mektig. Søte da!

Flyet hjem. Fint avslutningsbilde på en utrolig fin reise synes jeg!

Paris har virkelig vært helt fantastisk. Reisen gikk over all forventning, og jeg fikk egentlig et veldig bra inntrykk av byen! Dere vet når man sitter på weheartit og ser på bilder av Paris? Vel, Paris er enda finere enn det ser ut som! Verdt å reise til - jeg skal ihvertfall tilbake!

Hva synes dere om bildene fra Paris? Er det en by dere vil dra til? :-) 

I morgen drar jeg på hytta, der det er masse snø - gleder meg! Ha en superfin påskeferie dere, da :-)

Og, ps, fikk en kommentar om jeg kunne vise det jeg kjøpte i Paris... (og som jeg forresten omtrent har bodd i siden)

Musèe du Louvre

♥ Dag 3 i Paris. Dag to tok vi metroen ned til Louvre - pyramiden og museumet. Der var det fantastisk fint og idyllisk! Dette er noen bilder vi tok kvelden før da vi gikk ned for å se glasspyramiden:Dette er fra dag 3:Såklart måtte vi se Mona Lisa, så vi gikk rundt (en god stund), før vi fant det.


Selveste Mona Lisa folkens!! Må innrømme at jeg så for meg noe litt større kanskje, men var gøy å se det - er jo utrolig kjent.

Hva synes dere? Åh, jeg eeeelsker paris ♥

Tour Eiffel

Dag 2 i Paris. Dette var den fineste dagen tror jeg! Vi startet den klokka 9 med herlig frokost på hotellet:


Ah ♥ Ferske, croissant-lignende rundstykker og baguetter. Det til høyre er små søte krukker med syltetøy, noe jeg synes var helt nusselig. Dere kan også se en yoghurt der.. den var 100% naturell, så man fikk med litt sukker til å blande med. Haha, det var ikke noe godt. Merkelig tradisjon. 


Kvelden før, da vi var under eiffeltårnet, var det milelang kø til heisen opp. Men vi dro tilbake for å sjekke, og joda, køen var like lang. Men så fant vi ut at det var en annen kø der, nemlig køen til trappene. Jupp, du hørte riktig, vi gikk opp Eiffeltårnet. 600 trappetrinn! Gikk overraskende bra - men det var helt sykt høyt ned, og selvom det var vegger rundt, ble jeg skikkelig skjelven og svimmel der oppe. Og dessverre feiga jeg ut, og turte ikke dra helt til toppen. Men vi var på midten da! Fantastisk utsikt.

Da vi kom ned igjen (da jeg var nærme ved å kysse bakken), satt vi oss på gresset i parken ved tårnet. Elsker parklivet! Akkurat da, når vi satt der i sola, hadde jeg et skikkelig 'perfect-moment' - seriøst, det var virkelig herlig.

Hva synes dere?

Første dagen i Paris

I går kveld kom jeg hjem fra en fantastisk helg i Paris. Jeg har opplevd utrolig mye på få dager - vært skikkelig turist, altså! Paris er et sted jeg skal tilbake til, det var så utroolig fint! Jeg kan virkelig forestille meg å bo der en stund.
Nå har jeg overført alle bildene, som ble totalt 940 bilder. Så nå kommer det flere innlegg fremover med bilder fra Paris, men det liker vi?


V: Dette er utsiden av hotellet jeg bodde på! Hotel Belfast. Det var et ikke så stort hotell, men åh, det var virkelig sjarmerende. Spesielt frokostene - super søte! Det kommer bilder fra frokosten i senere innlegg.
H: Triumpf-buen kunne vi faktisk se fra hotellvinduet.

Første kvelden gikk vi og så oss rundt. Dette er i den berømte, lange handlegaten Champs-Elysèe. Der gikk det utrolig mye folk, men var jo litt av stemningen det da! De eneste butikkene jeg kjente til i den gata var Sephora, H&M og Zara, haha! Sephora var gedigent. Jeg skulle se etter en parfyme, men det var stappfullt med folk og sykt høy musikk, så det ga jeg opp. Og plutselig begynte betjeningen å danse til 'sexy and i know it' - haha, jaja, var litt gøy og da.

Dette var første gangen jeg så Eiffeltårnet. På ekte. wææ, det var sykt!

Kl 8 begynte hele tårnet å blinke, noe som var helt fantastisk å se på. Alle rundt begynte å klappe og juble, så den stemingen var virkelig en opplevelse i seg selv.

Dette var litt av dag 1 i Paris! Gled dere til resten kommer - det gjør jeg ihvertfall :-D

Hva synes du om bildene?

En Paris!

Hei! Nå sitter jeg på hotellrommet etter en gaanske lang dag. Flyturen gikk veldig bra - jeg hadde jo DE sommerfuglene før take-off. Men joda, vingen falt ikke av, motoren stoppa ikke, så jeg vil si det gikk kjempe bra!

Etter litt styring for å komme til hotellet, gikk vi rundt og så oss omkring. Og dere; eiffeltårnet... FANTASTISK! Forteller mye mer senere.

I morgen skal vi prøve å komme oss opp i tårnet, om vi gidder å stå flere timer i kø. Ellers er det å bare rusle rundt i byen en utrolig fin opplevelse. Spesielt rundt eiffel, da. Er jo så sykt mye trafikk ellers.

Natti!

Au revoir!

Da er kofferten pakket, og jeg er sykt klar for dette!:I morgen er jeg faktisk der! Det blir helt sykt å se Eiffeltårnet på ekte, å faktisk stå under det, gå oppi det. Det. er. sykt. ♥♥♥♥♥♥

Fikk spørsmål om jeg kunne blogge fra Paris, og neei, det kan jeg nok ikke. Men jeg kan garantere drøssevis med bilder når jeg kommer hjem igjen!

Vært i Paris før? Noe å anbefale?

Etterlengtede bilder fra sommerferien

Jeg vet ikke om det er noen som leste bloggen min i sommeferien i fjor? Ihvertfall, da jeg hadde kommet hjem fra camping-turen min med pappa og lillesøs rundt om i Sverige og oppover til Trondheim, begynte jeg å legge ut bilder fra turen! Et lite utdrag fra innlegget:

"Det er en stund siden jeg kom hjem fra ferie nå, så nå fremover kommer det noen innlegg med masse bilder! Det er ganske mye, så jeg deler opp i flere deler. Først; Stockholm!"  Les det HER om du vil.

Jaa.. det kom ingen flere deler. Men jeg skrev et innlegg fra to fornøyelsesparker vi var på, da, og det kan dere lese HER.

Uansett! Disse bildene jeg lovte å legge ut (ikke at jeg tror at noen av dere går og venter og venter) har liksom ligget litt i bakhodet mitt hele tiden, så nå legger jeg altså noen ut her.Fra øverst: Stockholm, Leksand, Trondheim, og hytta i Trøndelag. Var spesielt å besøke hytta om sommeren når det var null snø!

Dette ble altså et innlegg skrevet mest for min egen skyld, men men. 

Hva gjorde du forrige sommer?

Le Tuva en le Paris!

Sitter i godstolen og snufser hvert andre sekund. Såklart har jeg blitt forkjølet igjen, trodde ikke det gikk ann? Jaja, bare jeg blir helt frisk til helga! Da er det jo full helg med danseforestillinger.Skal jeg fortelle dere noe kult?
 Jeg skal til Paris til våren!! Fikk reisen til konfirmasjonen, og jeg gleder meg noe helt vilt. Jeg kan se meg selv gå i Paris med noen poser i hånda, sitte på en søt cafè og spise en croissant, gå til Notre Dame, ta masse bilder jeg nå bare kan drømme om å ta, vandre rundt med alpelua på snei med en lang baguett over skulderen. Haha, litt vel drømmende kanskje? Men hvem tenker vel ikke på dette når de hører ordet Paris?

Så nå sitter jeg altså med rennende nese, og drømmer meg bort ved å se på bilder fra weheartit da jeg søker på de fine, søte ordene France, Cafè Paris, Notre Dame de Paris, Croissant Paris, French baguette. Le Tuva want le lang baguette! (haha, neida, må virkelig øve meg litt på fransken min til den tid. Jeg skal nemlig bestille maten og alt, jeg, skjønner dere. vurderer å lage noen juksekort.)


Hvem fikk ikke lyst til å dra til Paris nå? (ikke jeg ihvertfall!)

Les mer i arkivet » Mai 2012 » April 2012 » Mars 2012
hits